• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.04.2024

12:14

Besni rat u opoziciji! Đilasova pudla napala antibojkotaše: Mrzim male stranke, to su prišipetlje koje samo ucenjuju, ne trebaju nam u politici! (VIDEO)

printscreen

Politika

Besni rat u opoziciji! Đilasova pudla napala antibojkotaše: Mrzim male stranke, to su prišipetlje koje samo ucenjuju, ne trebaju nam u politici! (VIDEO)

Podeli vest

Đilasova pudla, Biljana Lukić, napala je one koji ne bojkotuju izbore i time pokazala i dokazala da u opoziciji besni rat.

- I da je pudla najinteligentnija pseća rasa veoma ratoborna u standard verziji, tako da bih ja veoma volela da ne samo Miloš Jovanović nego da svi naši opozicionari budu standard pudle.  Sada ovaj zaokret biram borbu za mandate, uslovi nisu važni, meni ne pije vodu. To što su u opoziciji postoji sada kao ono ispod žita što se šapuće "Oslobodili se Đilasa", zašto su se oni uopšte udruživali sa Đilasom ako su želeli da ga se reše. 

- Suština je da su nedaviše rešile da se bore za mandate u Beogradu.  Sinoć sam čula da je Pavle Grbović, koji je tek, ne znam šta predstavlja, PSG, koji je do juče bio ogranak SSP-a, rekao da su oni u utorak doneli tu odluku. 

- Oni su napustili ovu borbu. Za njima su krenuli Miki Aleksić, pa posle nažalost i Demokratska stranka, ja mislim sa istom idejom - daj da skinemo šinjel strašila Đilasa. Jedna grupacija juri cenzus, jedna juri promenu režima.

- Ova koja juri cenzus može da ucenjuje suštinski dok joj padne na pamet. Imamo još grupacija koja se sastoje od "ja i moja tri drugara", koji postavljaju uslove velikima. I to je politika... Ja mrzim te kombinacije malih stranaka. Ja mislim da na treba da postoji stranka koja ne može sama da izađe na izbore - rekla je Lukić.

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija