• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.04.2024

23:07

Đurić: Ponosan sam na borbu predsednika Vučića za interese Srbije

Pedja Milosavljević

Politika

Đurić: Ponosan sam na borbu predsednika Vučića za interese Srbije

Podeli vest

Ambasador Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama Marko Đurić izjavio je večeras da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.

- Glas Srbije i našeg naroda na Kosovu i Metohiji gromoglasno se zaorio zdanjem Ujedinjenih nacija u Njujorku, dok je predsednik Vučić metodično iznosio istinu o sistematskom progonu, fizičkom i pravnom nasilju i maltretiranju našeg naroda u južnoj pokrajini i neospornim činjenicama i argumentima, dostojanstveno i državnički snažno osporavao prištinske pokušaje laži i obmana međunarodne zajednice, pokazujući i dokazujući da je Srbija, iako površinski mala zemlja, zemlja velikih ljudi, velikog ponosa i integriteta, napisao je Đurić na platformi Iks.

On je naveo da je bila čast i privilegija danas predstavljati Srbiju kao član delegacije predsednika Vučića.

- Nastavljamo borbu za pravo i pravdu, za istinu, za mir, za naš narod i našu zemlju! Živela Srbija, poručio je Đurić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija