• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.04.2024

14:11

"Devojka zbog 50 dinara beži od kontrole!" Beograđani opet zaratili zbog švercovanja u prevozu (FOTO)

Shutterstock

Društvo

"Devojka zbog 50 dinara beži od kontrole!" Beograđani opet zaratili zbog švercovanja u prevozu (FOTO)

Podeli vest

Na društvenoj mreži Iks pojavila se objava jednog Beograđanina koji je podelio situaciju iz prevoza koja ga iznervirala.

U Beogradu je od 17. maja prošle godine počeo da se primenjuje novi sistem naplate karata u gradskom prevozu koji je u GSP sistemu ukinuo validatore i prethodne "Bus plus" kartice, a omogućio tri druge opcije kupovine karata za koje sada možete platiti na četiri načina!

Iako vremenska karta za 90 minuta vožnje košta 50 dinara još uvek ima građana koji se švercuju.

 

 

Na društvenoj mreži Iks pojavila se objava jednog Beograđanina koji je podelio situaciju iz prevoza koja ga iznervirala.

- Ulazim u bus 56. Sedam pored neke napucane devojke. Lista Instagram i gleda klipove pevaljki. Valjda je sva moderna. Ulazi kontrolor karata baš pre nego je bus krenuo. Ona napucana pokušava da izdađe psujući kontrolu. Do koje niskosti građanstvo silazi za 50 dinara koliko košta karta - navodi se u objavi koja je pokrenula lavinu komentara:

- To gledam svaki dan. Tužno je kako neko sebe ponižava. Ljude ništa nije sramota. Sutra će da uđu u prodavnicu i ukradu - piše u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

- Zato opušteno sedi. Od takvih se ne može ući u bus. Ne mogu da verujem za 50 dinara beži.

- Karta je 50 dinara?! U Nišu je 80 odavno. I Novom Sadu 100 dinara i svi imaju karte - navodi se u drugim komentarima, ali je bilo i onih koji smatraju da u tome nema ništa loše.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija