• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.03.2024

19:19

Za mene je ova funkcija velika čast i privilegija! Ana Brnabić se oglasila nakon što je izabrana za predsednicu Narodne skupštine (FOTO)

Tanjug/Sava Radovanović

Politika

Za mene je ova funkcija velika čast i privilegija! Ana Brnabić se oglasila nakon što je izabrana za predsednicu Narodne skupštine (FOTO)

Podeli vest

Novoizabrana predsednica Narodne skupštine Ane Brnabić poručila je da izbor na novu funkciju predstavlja za nju veliku čast, privilegiju i obavezu da nastavi da radi za dobrobit Srbije i njenih građana.

- Zahvalna sam narodnim poslanicima na izboru za predsednicu Narodne skupštine Republike Srbije. Za mene je ova funkcija velika čast, privilegija i obaveza da, kao i do sada nastavim da radim za dobrobit, razvoj i stabilnost Srbije i svih njenih građana. Živela Srbija! - napisala je Brnabić na svom Instagram nalogu "anabrnabic".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prime Minister Ana Brnabić (@anabrnabic)

 

Brnabić je danas izabrana za predsednicu Narodne skupštine glasovima 153 narodna poslanika.

Nakon što je Ana Brnabić izabrana, opozicija koja je ceo dan pravila haos u Skupštini, nastavila je sa divljanjem.

Opozicija koja se nije udostojila ni da prisustvuje izboru za predsednika parlamenta, kao što se nije ni udostojila da se pojavi na konsultacijama oko izbora potpredsednika parlamenta počela je da udara rukama i nogama u klupe, Ćuta je bacao papire ka Ani Brnabić, sve vreme su vikali, zviždali i davali sve od sebe da sednicu prekinu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija