• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.02.2024

17:37

Sramno! Đilasovci konačno priznali: Idemo po Zapadu da bismo još više otežali Vučiću i ukaljali ugled Srbije! (VIDEO)

Miloš Rafailović/Tanjug

Politika

Sramno! Đilasovci konačno priznali: Idemo po Zapadu da bismo još više otežali Vučiću i ukaljali ugled Srbije! (VIDEO)

Podeli vest

Opozicija okupljena oko tajkuna Dragana Đilasa otvoreno priznaje da idu po Zapadu da bi još više otežali predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i ukaljali ugled Srbije!

Naime, za N1 se iz Brisela javio Đilasov stranački zamenik, Borko Stefanović, koji je saopštio koja je misija njihove „evropske turneje“.

– Očigledno je da je apsolutno na svakom koraku potvrđen stav da ono što je režim uradio 17. decembra se više neće tolerisati. Sada predstavnici našeg režima, osim razgovora o Banjskoj i osim razgovora o Kurtijevom jednostranom ukidanju dinara, ne postoji apsolutno nijedna druga tema sa EU! Tako da je režim u panici – kazao je on.

Podsetimo, đilasovci su otrčali u Brisel, gde su na sastanku sa izvršnom direktorkom Evropske službe za spoljne poslove Angelinom Ajhorst, tražili uvođenje sankcija Srbiji i srpskom narodu.

Takođe, juče su na sastanku sa Manuelom Saracinom zatražili da Srbiji hitno budu uvedene sankcije i da iz naše zemlje budu povučene sve nemačke investicije, preneo je izvor koji je lično prisustvovao sastanku.

Predstavnici tzv. „Srbija protiv nasilja“ nemačkom specijalnom izaslaniku za Zapadni Balkan direktno su rekli da treba uništiti predsednika Srbije Aleksandra Vučića i da je najbolji način za to udar na ekonomiju. Oni su, dakle, zarad otimanja vlasti spremni da Srbiju potpuno unište i da stotine hiljada ljudi ostave bez posla i zarada!

Izvor kaže da je bilo strašno slušati šta sve i kako Zdravko Ponoš, Marinika Tepić i ostali govore o Srbiji, a više o tome pročitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!
napeto

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!

Rusko vojno osoblje ušlo je u četvrtak u vazdušnu bazu u Nigeru u kojoj su američke trupe, od kojih je vojna hunta Nigera zatražila da se povuku, a ministar odbrane SAD Lojd Ostin izjavio je da američki vojnici nisu u opasnosti i da su "ruske snage u posebnom kompleksu i nemaju pristup američkim snagama ili opremi".

03.05.2024

10:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija