• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.12.2023

18:28

Gojković sa ženama u S. Palanci: Podrška listi ”Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane”, znači nove predškolske ustanove, zdravstvene centre i objekte kulture

Informer

Politika

Gojković sa ženama u S. Palanci: Podrška listi ”Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane”, znači nove predškolske ustanove, zdravstvene centre i objekte kulture

Podeli vest

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Maja Gojković istakla je u Smederevskoj Palanci da su žene snaga Srbije i da je uverena da će 17. decembra doneti mudru i važnu odluku za budućnost svojih porodica i čitave Srbije i podržati listu ”Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane”, a to znači nove predškolske ustanove, zdravstvene centre i objekte kulture.

”Zadovoljstvo mi je što imam priliku da na neposredan način razgovaram sa ženama Smederevske Palanke i da mi one prenesu svoje iskustvo i čime su zadovoljne. Uspeli smo da uradimo veliki broj projekata iz oblasti kulture, što je primetno i to je donelo jedan novi kvalitet života ovde u Smederevskoj Palanci”, rekla je Gojković.

Gojković je naglasila da je to bilo moguće zahvaljujući politici koju vode Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka. 

”To je politika ekonomske stabilnosti i razvoja koja omogućava da uz izgradnju puteva, bolnica, a uskoro će i Smederevska Palanka dobiti moderan zdravstveni centar, uz planove za izgradnju predškolskih ustanova, jer ima sve više beba, možemo da izdvajamo velika sredstva za obnovu infrastrukturnih objekata u kulturi u Smederevskoj Palanci”, rekla je Gojković.  


”Zajedno smo uradili trg i ulicu kulture, obnovili biblioteku, arhiv i muzej, a pred nama je druga faza projekta rekonstrukcija i adaptacija Doma kulture koji će biti na ponos građanima Smederevske Palanke. To će biti jedna multifunkcionalna ustanova kulture u kojoj će se održavati pozorišne predstave, koncerti, bioskopske projekcije, izložbe, sve ono što u 21. veku čini razvoj jednog grada i države”, naglasila je Gojković. 


Gojković je rekla da su joj žene sa kojima je razgovarala prenele da su zadovoljne pravcem kojim Srbija ide i imaju izuzetno poverenje u politiku Aleksandra Vučića. 


”Pred nama je važna odluka 17. decembra, jer tada donosimo odluku o sudbini Srbije, našoj budućnosti i budućnosti naših porodica. Žene kada donose odluke gledaju kako će se to reflektovati na budućnost države i ja sam ubeđena da će izaći na izbore i doneti mudre odluke i podržati listu ”Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane”, rekla je Gojković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šok vesti iz Irana! Raisijeva smrt sprečila veliku promenu?! U igri bila dva kandidata za vrhovnog vođu, a sad...
CNN TVRDI

Šok vesti iz Irana! Raisijeva smrt sprečila veliku promenu?! U igri bila dva kandidata za vrhovnog vođu, a sad...

Iranski predsednik Ebrahim Raisi (63) stradao je u helikopterskoj nesreći koja se u nedelju dogodila u pokrajini na granici s Azerbejdžanom, a nakon jednodnevne potrage danas je utvrđeno da su osim šefa države poginuli i šef diplomatije Hosein Amir-Abdolahijan i još sedam ljudi u letelici. CNN navodi da je Raisi bio najverovatniji kandidat za novog vrhovnog vođu Irana.

20.05.2024

09:48

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12