• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informre.rs

03.11.2023

12:07

Moj otac je Anđelko! Vučić: Ponosan sam na njega i na svoju majku! (VIDEO)

printskrin

Politika

Moj otac je Anđelko! Vučić: Ponosan sam na njega i na svoju majku! (VIDEO)

Podeli vest

U najnovijem videu na svom Instagram nalogu, predsednik Aleksandar Vučić zajedno sa svojim ocem Anđelkom.

Predsednik se obraća zajedno sa svojim ocem, koji je bio poslednja meta medija bivšeg režima.

- Poštovani građani, kada sam raspisivao izbore zamolio sam sve aktere da učestvuju u fer utakmici. Da se nadmeću programima i planovima. Nažalost, kampanja je krenula uvredama i napadima kakve nismo videli mnogo godina, i šire. Odgovaraćemo rezultatima rada, i boljitkom građana Srbije - rekao je Vučić i dodao:

 

 

- Ali, oni političari koji su preko svojih medija sinoć pokušali da napadnu porodicu Vučić, nisu napali samo moju majku i oca, već svaku porodicu u Srbiji. Oni žele uništenje Srbije i svih porodica, onako kako su uništavali Srbiju.

- Ja sam ponosan na svog oca, mnogo sam od njega naučio, i na svoju majku, i znam koliko je časna.

- Moj otac je Anđelko, i sačuvaćemo Srbiju od vas progonitelja koji biste da srušite Srbiju - izjavio je Vučić.

Podsetimo, televizija N1 objavila je sinoć film "Ja Aleksandar: Državni gambit" u kojem su na najstrašniji način izvređali predsednika Srbije, ali i njegovu porodicu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!
NEKO IH JE IDIOTSKI PRESELJAVAO

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!

Liste za lokalne izbore opozicije pune su takozvanih fantomskih birača, kako su oni samo nazvali pojedine građane koji su menjali prebivalište i pokušali da tako optuže vlast da je pokrala decembarske izbore?! Sada, je opozicija prestavila - fantomske odbornike i to u svojim redovima!

17.05.2024

11:14

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija