• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.10.2023

08:55

Lažni patriota! Jedan snimak dokazuje šta o "genocidu", Kurtiju i Rusiji misle novi Miloševi partneri! (VIDEO)

Beta, Marko Đoković, ATA Images

Politika

Lažni patriota! Jedan snimak dokazuje šta o "genocidu", Kurtiju i Rusiji misle novi Miloševi partneri! (VIDEO)

Podeli vest

Lider Novog DSS-a Miloš Jovanović tokom gostovanja u „Utisku nedelje“ na tajkunskoj televiziji Novoj S, kako se čini, došao je sa ciljem da se pokloni lideru SSP Draganu Đilasu i da se pridruži prozapadnoj opoziciji koju predvode upravo Đilas i njegova desna ruka Marinika Tepić.

Naime, Miloš Jovanović je priznao da mu je jedino važno da sa vlasti ode predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a da će se on, kako bi taj cilj bio ostvaren, prikloniti prozapadnoj opoziciji koja, poznato je, promoviše potpuno suprotnu politiku u odnosu na Novi DSS.

Upravo ta politika kojoj se priklonio, a kojoj se do juče protivio, a koja je ujedno propagira najgore po Srbiju, dokazuje da je Jovanović ništa drugo do glavni nosilac titule lažni patriota.

Na internetu se pojavio snimak koji pokazuje pravo lice Miloša Jovanovića i da dok se busa u grudi pozivajući se na srpske interese, zapravo je sve suptorno od patriote, a u prilog tome idu stavovi koje promovišu njegovi novi partneri Đilas i Marinika, a koji glase: Srbi su počinili genocid, uvesti sankcije Rusiji, Kurti je principijelni gospodin. Jasno da se sa tim stavovima sada slaže i lažni patriota Jovanović.

Pogledajte video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija