• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.10.2023

18:33

Vljosu ne zarezuju ni za suvu šljivu! Šok u Zagrebu - Milanović Osmanijevu ostavio bez teksta!

Tanjug

Politika

Vljosu ne zarezuju ni za suvu šljivu! Šok u Zagrebu - Milanović Osmanijevu ostavio bez teksta!

Podeli vest

Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je danas u Zagrebu da Priština treba da formira Zajednicu srpskih opština nezavisno od toga ko je na vlasti u Beogradu.

- To je na kraju u okviru standarda koje garantuje vaš (takozvani, prim. aut.) ustav - rekao je Milanović na konferenciji za novinare nakon razgovora sa predsednicom tzv. Kosova Vjosom Osmani.

Foto: Tanjug/HINA

 

Milanović je ponovio da je protivnik sankcija za koje se Osmanijeva zalaže protiv Beograda, nakon poslednjih događaja u Banjskoj kada je stradao Albanac, pripadnik tzv. kosovske policije i kada su brutalno ubijena trojica Srba.

Šef hrvatske države rekao je da smatra da su sankcije neefikasne i protivne međunarodnom pravu, ako ih ne donosi UN, preneo je Tanjug pisanje hrvatskih medija.

Osmanijeva u Zagrebu boravi na poziv Milanovića, a tokom dana sastaće se i sa premijerom Andrejem Plenkovićem i predsednikom sabora Gordanom Jandrokovićem.

Foto: Tanjug

 

 

Osim Zagreba, ona će boraviti u Karlovcu i Rijeci, gde će se sastati sa pripadnicima zajednice Albanaca u Hrvatskoj.

Podsetimo, francuski predsednik Emanuel Makron nedavno je žestoko ponizio Osmanijevu, o čemu opširnije možete čitati u posebnom tekstu.

Foto: printscreen

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kada derbi odlučuje titulu: Karte u prodaji od 33.000 evra!
Fudbal

Kada derbi odlučuje titulu: Karte u prodaji od 33.000 evra!

Jedan od najvećih derbija u istoriji fudbala igra se u nedelju između Galatasaraja i Fenerbahčea. Ukoliko popularna Galata ne izgubi, matematički će obezbediti titulu turskog šampionata, pa je interesovanje navijača ogromno, a cene karata astronomske!

16.05.2024

13:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija