• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.05.2023

14:33 >> 15:14

USTAŠE, SRAM VAS BILO! Ako vi kažete da je Vučić "ubojica", mi onda dobro znamo da je on najbolji za nas!

printscreen

Politika

USTAŠE, SRAM VAS BILO! Ako vi kažete da je Vučić "ubojica", mi onda dobro znamo da je on najbolji za nas!

Podeli vest

Pojedini hrvatski mediji, kao i mnogo puta do sada, nepogrešivo koriste priliku da mučki napadnu predsednika Srbije Aleksdra Vučića, Srbe i Srbiju u trenucima kad našu zemlju zadesi neka nevolja. To se dogodilo i sad, nakon dve do sad nezapamćene tragedije, u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru i u okolini Mladenovca


I ponovo je na delu koordinisana akcija hrvatskih medija! Gotovo istovremeno hrvatski portali "Index.hr" i "Jutarnji.hr" objavljuju autorske tekstove u kojima brutalno napadaju predsednika Vučića optužujući ga za tragedije na Vračaru i u okolini Mladenovca.

Pomenuti Index.hr naziva Vučića "ubojicom Srbije", dok autor sramnog teksta u Jutarnjem ide korak dalje, tvrdeći da je predsednik Srbije opasniji od maloletnog ubice u osnovnoj školi u Beogradu i Uroša B, vinovnika masakra u Mladenovcu.

Foto: printscreen

Ne treba trošiti reči na to koliko su iznete teze u ovim tekstovima sumanute, zlonamerne i tendenciozne.

Foto: printscreen

Umesto da makar ćute, ako već ne mogu kao ljudska bića da saosećaju u bolu porodica nastradale dece, ali i cele njima komšijske zemlje, oni napadaju i vređaju.

Ali to je jače od njih i njihovih mentora u Zagrebu. Videli su priliku da sruše Vučića i Srbiji slome kičmu, samo sa jednim ciljem, da prekinu ekonomsku dominaciju Srbije.

I još nešto, komšije, ako vi kažete da je Vučić "ubojica", mi onda dobro znamo da je on najbolji za nas!

I još nešto... Podsetimo šta je vladika bihaćko-hercegovački Sergije o napadima na predsednika Vučića napisao u autorskom tekstu 14. decembra 2020. godine: "Dok god raspinju Aleksandra Vučića, znam da nam je dobro krenulo, da nam ide, da smo tu gde jesmo. Kad ućute, znaću da nije kako treba, da nestajemo i da nas neće biti. Vučićevo raspeće je naše vaskrsenje!"

Foto: eparhijabihackopetrovacka.org

Tekst vladike Sergija prenosimo u celosti:

Da živim u Beogradu ili negdje u unutrašnjosti Srbije, možda bih o predsjedniku Vučiću razmišljao na nešto drugačiji način, možda bih, kao mnogi, više bio vođen ličnim a manje nacionalnim interesima.

Ali, pošto sam monah i episkop koji živi i stoluje u manastiru Rmnju, na pustoj i surovoj granici Bosne i Like, moj pogled na život, saživot, na prilike i neprilike, uslovljen je samo jednim – željom da duhovno i biološki preživi ovo moje malo i nejako stado Hristovo, koje mi je dato na brigu i staranje. Već tri decenije mi se brinemo da ne nestanemo, da nas ima, da ostanemo tamo gdje nas je oduvijek bilo.

Za ostvarenje ovih skromnih želja uvijek nam je nedostajala pomoć, bratska ruka i razumijevanje. Zbog toga smo više iskrvarili poslije rata nego u samom ratu, jer ratne rane niko nije želio da nam vida. Međunarodna zajednica nije bila zainteresovana da nam pomogne, a Republika Srpska nedovoljno jaka da nas snažnije podrži.

I kada smo, od mnogo nade i gledanja u istom pravcu, za čas okrenuli glavu od matice Srbije, predsjednik Vučić je pogledao nas. I ne samo pogledao, već i pomogao, i pohodio nas, dva puta, kao nijedan predsjednik Srbije do tada.

Na tome smo mu bili i ostali beskrajno zahvalni, jer Krajišnici pamte čak i onda kad se čini da su sve zaboravili. Istine radi treba podsjetiti da je Srbija uložila novac u svaku opštinu i svaki grad Republike Srpske, ali i u četiri opštine sa srpskom većinom u Federaciji BiH, pa tako, zahvaljujući toj istoj Srbiji i njenom predsjedniku, imamo, kao izraz trajne ljubavi, dječije vrtiće, bolnice, puteve, hramove…

Međutim, da bi se osporilo, omalovažilo i sve predstavilo drugačijim nego što jeste, svakodnevno se ispaljuju otrovne strelice u vidu novinskih napisa i intervjua naših osvjedočenih dušebrižnika, koji strah od velikosrpskih imperijalističkih težnji, posijan od njih samih u njihovim nedobronamjernim umovima, pokušavaju izmjestiti u svakodnevicu ovdašnjih Bošnjaka i Hrvata, kojima, uvjeren sam, predsjednik Vučić želi isto što i nama Srbima – mir, napredak i dobre odnose, bez straha jednih od drugih.

Napada se onaj koji je bjesmučno napadnut u Srebrenici, pokušava se diskreditovati onaj koji je pomogao toj istoj Srebrenici, kao niko do tad, a sve sa ljudskom željom da se ratne rane izliječe međusobnim povjerenjem, da se ovdašnji narodi povežu modernim saobraćajnicima, da nam, svima zajedno, ovdje bude bolje, da svi imaju posla, da niko ne odlazi u bijeli svijet samo da bi našao posao a izgubio sve ono što ima samo u zemlji u kojoj je rođen – rođake, prijatelje, uspomene, sreću…

Kada se vidjelo da je sve teže plašiti one druge i drugačije velikosrpskim nacionalizmom, jer je ta matrica odavno istrošena, onda se došlo na ne tako novu ideju da se za sve okrive Rusi, pa da se oni drugi i drugačiji plaše njima i, naravno, Vučićem kao njihovim eksponentom.

Uzalud! Dovoljno je pogledati čije su banke, tržni centri, gdje odlazi radna snaga i svakome će sve biti jasno. Nekome je, očigledno, dosadio mir i napredak, pa bi sada, osokoljen rezultatima američkih predsjedničkih izbora, da „raspakuje Dejton“, da ponovo otvori stare rane, da ubije i ono malo nade koje imaju ovdašnji Srbi, Hrvati i Bošnjaci, željni mira i povjerenja, željni svoje djece iz Njemačke, unučadi iz Irske, prijatelja iz Amerike. Bosna i Hercegovina u kojoj živim, u kojoj služim i u kojoj ću kosti ostaviti, ima komparativne prednosti: Hrvatska pomaže Hrvate, Srbija Srbe, islamski svijet Bošnjake.

Ako nam umovi i srca nisu tijesni, u ovoj zemlji ima mjesta za sve i svakoga. Nije ovoj raspetoj zemlji problem Aleksandar Vučić, već frustracije onih koji bi da ovu zemlju kroje po svome, a u toj političko-krojačkoj zamisli ovdje bi bilo Srba tek toliko da dekorativno ukrase vjerski i nacionalni monolit zamišljen u nekom od mračnih centara moći.

Znam da to predsjednik Vučić ne bi dozvolio, baš kao ni predsjednik Dodik, kao ni svaki drugi čestiti Srbin kojem je stalo da iza nas nešto ostane u ovoj lijepoj i strašnoj zemlji, koja nije i neće biti ničiji plijen, već prostor u kojem će život nadjačati smrt, u kojem će biti brojnije nove kolijevke nego radne vize, u kojem će komšija vjerovati svome komšiji kao bratu rođenom.

Dok god raspinju Aleksandra Vučića, znam da nam je dobro krenulo, da nam ide, da smo tu gdje jesmo. Kad ućute, znaću da nije kako treba, da nestajemo i da nas neće biti.

Vučićevo raspeće je naše vaskrsenje!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Stefan

pre 11 meseci

Opozicija ne bira sredstva da se dokopa vlasti. Nemaju trunku morala

Ana

pre 11 meseci

Kako ih nije sram, ustaše da pišu ovako nešto, kad vrlo dobro znamo kakvi su oni.

jure

pre 11 meseci

Gospodin 1 za 100 unakazio Srbiju. Dokaz....Kim Jong Korejska censura na Informer i Kurir itd. Snimamo za youtube kako pisemo komentar...a jadnik u Informeru ne pusta komentar haha.

pax_orion

pre 11 meseci

Mi bolje znamo tko ste vi srbi. vama nije vjerovati na riječ kao i rusima. lažljivi teroristički narodi

makica

pre 11 meseci

USTASKO GOVNARSKA GENOCIDNA HITLEROVSKA BAGRA

Bato

pre 11 meseci

Mogu samo da sanjaju o rušenju Vučića i države!

maks

pre 11 meseci

A ko to misli rušiti vučiča i koga uopće briga i za vučiča i za vas općenito. Da ne trkeljate gluposti o Hrvatima 24 sata dnevno, mi nebi ni znali da postojite. BEDO. TOLIKO nas zanimate. Isto kao Mongolija ili Jemen. Pošto danas nikom nemožete ništa, niti vas se itko boji bez obzira koliko starog željeza kupili od brata Putina, morate negdje ratovati. Pa najbolje da počnete međusobno. Izgleda da je počelo.Bilo je samo pitanje vremena. I to je TEK početak. BOG sve vidi,. I naplatit če vam se sve. Božje prokletstvo se spustilo tamo gdje treba. Počelo je. To je vama "vaša borba dala" :))))

Mile

pre 11 meseci

Znamo da hrvatsko rukovodstvo ne želi ništa dobro Srbiji.

Ivana

pre 11 meseci

Hrvati cine sve da sruse Srbiju i Vucica a posebno u ovom tuznom trenutku za Srbiju.

dea

pre 11 meseci

Danas se nama desilo, ne daj boze sutra moze vama. Zar vam deca nisu sveta.

Sasa

pre 11 meseci

Trebalo bi da neko reaguje na ove gnusne objave.

Goran

pre 11 meseci

Sve dok ima podršku gradjana Vučića ništa ne može da sruši s vlasti

Goran

pre 11 meseci

Hrvati nikada nisu znali da pokažu saosećajnost i poštovanje

Miki

pre 11 meseci

Ježim se od pomisli na šta su sve spremni hrvatski mediji, samo da bi urušili Vučićevu ličnost i poziciju i unizili Srbiju.

Ružica

pre 11 meseci

Sve dokle nas ustaše napadaju dotle znamo da smo na pravom putu!

Luka

pre 11 meseci

Ustaše neka gledaju svoje dvorište, ništa ih nismo pitali.

Jana

pre 11 meseci

Kolika je mržnje Hrvata prema Srbima, pa to je strašno!

Miša

pre 11 meseci

Njihova mržnja prema Srbiji prevazilazi sve granice.

Ana

pre 11 meseci

Zasto bi bilo ko razmisljao o drugim stvarima u ovom zalosnom trenutku? Predsednik Vucic se lavovski bori da se ovakvi nemili dogadjaji ne ponavljaju!

Nole

pre 11 meseci

Svakim danom Hrvati pokazuju svoju višedecenijsku mržnju prema Srbiji

Mila

pre 11 meseci

Ovu nevolju mnogi bi da koriste na napadnu Vucica.Bez savesti i kompasa.Sram vas bilo.

Dragan

pre 11 meseci

Šta je sa više sa ovim Hrvatima i sličnim dušebrižnicima … nek srede prvo svoje probleme … pa nek onda laju!

Nemanja

pre 11 meseci

Ustase su srbomrzci. Od njih se ni ne ocekuje da kazu nesto sem da izrazavaju mrznju prema srpskom narodu i predsedniku Vucicu

Mina

pre 11 meseci

Kapiram da im je jedini cilj da udaraju po Vucicu i svemu dobrom sto je ucinio, ali je sramno koristiti ovako tesku situaciju koja je zadesila nasu zemlju. Gde ce im dusa?!

Filip

pre 11 meseci

Kako ustaše,,žulja'' Vučić, kada se zagrebe ispod površine,njima je najžalije što Vučićev rezim ume i zna da digne državu iz pepela, za razliku od njihovog režima

Fica

pre 11 meseci

Hrvati neka gledaju svoja posla,ne treba nama njihovo mišljenje.Nikada,nisu želeli dobro Srbiji

Mica

pre 11 meseci

Ustaše jedva čekaju da nam se nešto loše desi

Tatjana

pre 11 meseci

Njima bi najbolje bilo da vode računa o stanju u njihovoj državi, a Srbiju i Vucic malo neka ostave na miru.

Ksenija

pre 11 meseci

Hrvacka ne prašta ekonomske uspehe Srbije i mašta o slomu Vučića.

Jela

pre 11 meseci

Hrvati mrze Srbiju zato koriste ovaj tuzan trenutak za sve Srbe, protiv Vucica i vlasti.

Jela

pre 11 meseci

Kao i uvek ustaše svojim izjavama otvoreno pokazuju svoju mrznju prema Srbiji

Jana

pre 11 meseci

Zašto hrvatske medije uopšte zanima naša politika...

Momo

pre 11 meseci

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/regija/srbija-je-veliki-krvavi-reality-show-oni-nisu-drzava-nego-vuciceva-zadruga-u-kojoj-ljudsko-dno-odreduje-pravila-1287355

Jela

pre 11 meseci

Hrvatski mediji bolje da brinu o svojoj politici nego o srpskoj.

Janko

pre 11 meseci

Hrvatske medije samo brine šta se kod nas dešava a kod njih nije bitno.

Jela

pre 11 meseci

Pusti snovi prljavi i licimerni Hrvata ,Vučića i Srbiji neće lako slomiti

MIna

pre 11 meseci

Čuj hrvatski...Srpski mediji pojedini to rade isto.

Bobana

pre 11 meseci

Ma da li je ovo moguće?Koliko bedni mogu da budu?

Velja

pre 11 meseci

Bolesnici jedni! Sramotno da sramotnije ne može biti.

aca

pre 11 meseci

Neka se ustaše stide svog besramnog ponašanja prema Srbiji i njenom rukovodstvu.

aca

pre 11 meseci

Iz Zagreba nikad nisam ništa prijateljski nikad ni očekivao prema Beogradu.

Sava

pre 11 meseci

Hrvatske medije treba da je sramota za ovako pisanje.

Ivan

pre 11 meseci

Tako je vucicevicu. Dok je zvalavog, i tebe ce biti

aca

pre 11 meseci

Davno su Austrijanci napisali sačuvaj te Bože kuge, rata i Hrvata. Toliko o našim komšijama koji sve koriste da oslabe Srbiju, ali to im nikad neće poći za rukom.

ela

pre 11 meseci

Opozicija ne bira sredstva da se dokopa vlasti.

iza ograde

pre 11 meseci

Gdje ima dima ima i vatre! Pun pogodak Hrvatskih portala.

PLO

pre 11 meseci

Opet u vašim tektovima govor mržnje, žašto?

Kiki

pre 11 meseci

Pojeduni hrvatsku mediji cak i ovaj tezak trenutak za Srbiju koriste da napadaju i pljuju.

Mile

pre 11 meseci

Hrvati ponovo pokazuju mrznju koju imaju prema nama,i ovo nije prvi put vec iskoriscavaju svaku priliku da to pokazu

Ratko

pre 11 meseci

Koga boli k sta misli i pise ustaska kamarila i domaci isprdci i smradovi.Srbija veruje svome predsedniku i podrzace ga u svemu a pogotovo u ovako teskoj situaciji .A dzulovi neka laju to in je posao...

maks

pre 11 meseci

"Ekonomska domincija" :)))) a čistači WCa i ulica po Hrvatskoj, po 12 sati kuhanja u kuhinjama na plus 50, sve redom "bogataši" iz balkanskog "ekonomskog diva". hahahahahaha :)) I MOLBE štižu več ujesen za iduču sezonu. Odlična " ekonomska dominacija". Samo tako dalje :)))

Bojana

pre 11 meseci

Šta drugo od njih očekivati?! Mene su ubeđivali da ne navijam protiv njih u fudbalu ali sam znao ko su nam komšije.

Milan

pre 11 meseci

Ма ко је....е ујке шта пишу, могу само да нам дувају !

Ceca

pre 11 meseci

Svašta, na šta su ljudi spremni u ovom trenutku, bezdušnici, koriste ovaj trenutak, i ovu tragrdiju za tako nešto.

Ceca

pre 11 meseci

Nasli ste da se kacite sada u ovim teskim trenucima na nadu drzavu i predsednika

Tara

pre 11 meseci

Hrvati mrze Srbe i Srbiju zato koriste ovaj tuzan trenutak za sve Srbe

Tara

pre 11 meseci

Ko su ustaše da ovako nešto odvratno pišu o predsedniku Srbije.

Vesna

pre 11 meseci

E ovi ustase komsije nemaju boljeg posla nego da gledaju nas Srbe.

Vesna

pre 11 meseci

Pa kad ce se jednom pozabaviti malo sobom i pustiti druge na miru da zive.

Rade

pre 11 meseci

Ustaše koriste tragediju naše zemlje i misle da mogu tako lako da sruše našeg predsednika

Rade

pre 11 meseci

Ne znam šta se Hrvati stalno guraju u Srpska posla,mogli bi malo da se batale nas

Rada

pre 11 meseci

Kako vas nije sramota, da ovu bol i tugu koristite i vređate našeg predsednika

Rada

pre 11 meseci

Изгледа да Хрвати и српска опозиција покушавају исто, као да су се договорили да нападају председника Србије поводом трагедије која се десила

Milica

pre 11 meseci

Tragedija je jako pogodila i porodice žrtava i sve građane Srbije i oni ovako da pišu, frapantno i nezapamćeno da toliko mrze Srbiju i sve srpsko

Borivoje

pre 11 meseci

Koja mržnja prema Srbiji da prosto čovek ne poveruje

šilja

pre 11 meseci

Pa čak su i Hrvati počeli da koriste tragediju u Srbiji kako bi oslabili njen položaj na Balkanu.

goran

pre 11 meseci

Nasli ste da se kacite sada u ovim teskim trenucima na našu drzavu i predsednika! Sram da vas bude!

mare

pre 11 meseci

Ko su ustaše da ovako nešto odvratno pišu o predsedniku Srbije. Večito se mešaju i napadaju Srbiju.

Ana

pre 11 meseci

Hrvati ne mogu da prihvate borbu Vučića, koji sve radi da bi svom narodu omogućimo miran i spokojan život, što kod njih nije slučaj.

Marina

pre 11 meseci

Nemaju oni srama oni koriste za ovo da napadaju Vucica i Srbiju

Katarina

pre 11 meseci

Velika mržnja prema Vučicu i Srbiji ali džabe

sava

pre 11 meseci

Komsije nemaju boljeg posla nego da gledaju nas Srbe. Pa kad ce se jednom pozabaviti malo sobom i pustiti druge na miru da zive.

Tanja

pre 11 meseci

Hrvati bi trebalo da gledaju svoja posla i da se ne mešaju u unutrašnju politiku suverene države Srbije kao što se Srbija ne meša nigde.

gagi

pre 11 meseci

Ustaše koriste tragediju naše zemlje i misle da mogu tako lako da sruše našeg predsednika,ali u tome se grdno varaju!

peca

pre 11 meseci

Kao i uvek komsije hrvati svojim izjavama otvoreno pokazuju svoju mrznju prema Srbiji.

peca

pre 11 meseci

Kako vas nije sramota, da ovu bol i tugu koristite i vređate našeg predsednika.Sramota!!!

sale

pre 11 meseci

Neka su, neka pričaju ustaše šta hoće, to je sve iz besa i nemoći jer znaju da ne mogu da urade ništa.

Biljana

pre 11 meseci

Tolika mržnja Hrvata prema Srbiji je užasna da čovek ne poveruje

Stevan

pre 11 meseci

Da čovek ne poveruje koliko meze Vucica užas

Zora

pre 11 meseci

Baš tako! Ako Hrvati napadaju Vučića, znači da radi pravi posao za Srbiju.

Dragan

pre 11 meseci

Срам Вас било што свакога ко другачије мисли зовете усташом и распирујете међзнационалну мржњу. Узгред, текст им је веома добар.

maja

pre 11 meseci

Ovo je sramotno. Vucic se samo bori za svoj narod.

jovana

pre 11 meseci

Oni ne biraju ni trenutak ni reci. Sramota za hrvatske medije!

eki

pre 11 meseci

Od Hrvata niakd Srbija nije imala koristi već samo probleme. Što bi danas bilo drugačije.

mila

pre 11 meseci

Kako ih nije sramota da napadaju nasu zemlju i Vucica u ovim treskim trenucima za nasu zemlju!

Milan

pre 11 meseci

Zna se ko su i sta su ustase, ne treba komentarisati. Njih nikada nicega nece biti sramota, pa tako ni za ove izmisljotine.

eki

pre 11 meseci

Zagreb nikad ništa lepo nije želeo Beogradu. Tako je i danas.

jovana

pre 11 meseci

Ponasanje hrvatskih medija je nedopustivo! Treba da ih bude sramota!

Milan

pre 11 meseci

Oni da nema Srbije i Vucica, ne bi znali sa sta ce sa sobom. Njima je izgleda, jedina preokupacija u zivotu, da sto vise omalovazavaju Srbiju, bukvalno na svim poljima.

Dominikana

pre 11 meseci

Hrvati imaju kompleks niže vrednosti! Uvek su bili ljubomorni na Srbe i Srbiju, zato se tako i ponašaju! Ali, koga briga!

eki

pre 11 meseci

Zagreb nikad ništa lepo nije želeo Beogradu. Tako je i danas.

jovana

pre 11 meseci

Mogu samo da mastaju da ce Vucic napustiti celo Srbije!

jovana

pre 11 meseci

Svi smo svesni da hrtavtski mediji ne zele dobro Srbiji i Vucicu pa zato pisu ovakve gluposti! Sramota!

Mitarpavlovic

pre 11 meseci

Ni u snovima nece uspeti da sruše Vučića.

Minja

pre 11 meseci

Jesu to opet Hrvati udarili po nama? Nista novo. Koriste svaku priliku da napadnu Vucica.

eki

pre 11 meseci

Od Hrvata nisam nikad ništa pozitivno očekivao prema Srbiji i našem rukovodstvu, jer ih najviše boli što Srbija napreduje na svim poljima.

mare2

pre 11 meseci

Sve dok nas ustase pljuju i kude znaci da radimo dobru stvar, da oni zacute to bi znacilo da dadimo nesto pogresno!

Gaga

pre 11 meseci

Nemoj samo Hrvati da nam govore nesto. Neka kazu samo sto ne zele da Vucic ode u Jasenovac. Zato jer ce ceo svet znati za logor smrti.

zoran

pre 11 meseci

Jesu li ovi botovi ustaše? Verovatno jesu ... moguće da sve piše jedan ustaša iz Informera. Inače - informer je ustaško glasilo, pametnom dosta. Ovaj ustaški list neprekidno služi za rušenje Srbije i srpskog naroda. ... mamu vam jebem ustašku.

eki

pre 11 meseci

Hrvati su oduvek bili opterećeni sa Srbima. Što bi danas bilo drugaćije kada Srbija jače ekonomski napreduje za razliku od Hrvatske.

sara2

pre 11 meseci

Sve dok nas ustase pljuju i kude znaci da radimo dobru stvar, da oni zacute to bi znacilo da radimo nesto pogresno!

samouprolazu

pre 11 meseci

Hrvate najviše boli to što Srbija pod rukovodstvom Aleksandra Vučića napreduje u sim pravcima.

Djordje

pre 11 meseci

Srbija je jedna od najboljih država za život u regionu. Posla ima,kao i napretka.A ispad nekih pojedinaca i tragedija koja je napravljena ne treba daju sliku o tome da je nečiji život jeftin.

eki

pre 11 meseci

Hrvati su jedva dočakali našu nesreću da bi što pre optužili Pedsednika Srbije. Neka ih je sramota!

Pavle

pre 11 meseci

Oduvek su nas Hrvati napadali kada nam je najteze, sto je veoma jadno i bedno. Cim toliko napadaju Vucica i smeta im, znaci da je toliko dobar za nasu zemlju i sve gradjane.

Marija

pre 11 meseci

Sram bilo sve koji prozivaju našeg Predsednija! Bori se za Srbiju i svoj narod lavovski!

Maja

pre 11 meseci

Još jedan dokaz nemorala i bestidnika. Sramota opozicije koja ne bita sredstva i način da širi laži i dezinformacije.

Rade

pre 11 meseci

Imamo svoje rukovodstvo i na sve tendeciozne izjave u regionu ne trebamo obraćati pažnju.

Ana

pre 11 meseci

To su samo njihovi pusti snovi da sruše Predsednika Vucica.

Maja

pre 11 meseci

Ćutite više svi vi koji želite Srbiji loše i pustite narod da se saosećaju u bolu porodica nastradale dece, ali i cele zemlje.

Maja

pre 11 meseci

Opozicija je dno dna,nema trunku morala i stida.

Sava

pre 11 meseci

Sram da bude ove ustaše. Ovako nešto mogu samo hrvati da napišu.

Anita

pre 11 meseci

Snovi opozicije su da sruše jaku Srbiju I Predsednika Vucica.

Joka

pre 11 meseci

Hrvatski mediji jedva cekaju priliku da napadnu Vucica i da ga okrive za nesto.

Mia

pre 11 meseci

Pa sta ocekivati od ustasa?! Olos poslednji, nista novo!

Lena

pre 11 meseci

Zar vam je malo sva ova tuga i bol koja se desila?Hocete da sirite nasilje i dalja krvoprolica?Nemiri i haos na ulici,to su vasi planovi.

Sandra

pre 11 meseci

Stidite se svi koji napadate Vucica u ovim situacijama.

Desanka

pre 11 meseci

Hrvati zele da iskoriste ovaj trenutak protiv Vučića i jako niski udarci Hrvatskih medija.

Sanja

pre 11 meseci

Sramotno je kako neki koriste tužnu situaciju da prikupe poene, sramota, klevetama i lažima protiv predsednika Vučića oni neće biti bolji!!!!

Andrijana

pre 11 meseci

Nemoguce je da koriste svaku mogucu priliku da napadnu Vucica bez razloga.

Srdjan

pre 11 meseci

Hrvatskoj ne odgovara jak lider u Srbiji kao sto je Vucic jer ce Srbija uskoro da bude ekonomski a vojno je vec jaca od suseda.

Anja

pre 11 meseci

Hrvatska ima problem sa poreklom većine svog stanovništva, zato i napada Srbiju, zov krvi. Sve što ustaše kažu da ne valja je itekako dobro za Srbiju.

Vera

pre 11 meseci

Ustase zaboravljaju koji su genocid nacinili nad srpskom decom, kokiko je zrtava stradalo....to nema oprosta

Dušan

pre 11 meseci

Када га Хрвати тако нападају, вређају и оптужују, онда сам сигуран да Вучић ради добар посао за Србију.

Nole

pre 11 meseci

Narod Srbije dobro vidi i zna da je Vučić ozbiljan lider koji se bori za mir i stabilnost.

misterijanemoguca

pre 11 meseci

Svako ima svoje mišljenje ali vi koji ne živite u Srbiji ne možete da znate konje Vučić u pitanju i šta sve radi za svoj narod i svoju zemlju.

Viki

pre 11 meseci

Strasno što se ova tragedija koristi kako bi se napao Vučić!

Dea

pre 11 meseci

Vučić je ovu zemlju podigao sa dna, zato je na meti napada pojedinih hrvatskih medija!

Nele

pre 11 meseci

Neka bolje gledaju u svoje dvorište kako se ponašaju, nazivajući Vučića ubojicom, samo otkrivaju svoj pravi identitet ustaše.

Mirko

pre 11 meseci

Srbija veoma dobro zna ko je Vučić, a komšije Hrvati, od ljubomere dobrog razvitka naše zemlje ne mogu da dođu sebi, pa sarađuju sa izdjaničkom opozicijom naše države.

David Filipović

pre 11 meseci

Ustaška mržnja je dostigla svoj vrhunac. Hrvatska se suočava sa ozbiljnim patološkim problemima kod velikog broja svojih građana. Hrvatska je prava nacistička država.

Dea

pre 11 meseci

Tragedija koja nas je zadesila je strasna, i nije u redu da pojedinci to koriste u političke svrhe!

Sanja

pre 11 meseci

Opozicija svim silama sad pokušava da za svu nesreću optiži Vučića!

Miki

pre 11 meseci

Zar vam je Hrvati toliki trn u oku Vučić, pa ga optužiti još i što internet postoji u Srbiji

Dea

pre 11 meseci

Zemlja ekonomski napreduje zahvaljujuci Vučiću, a mnogi su ljubomorni na tu činjenicu!

Mila

pre 11 meseci

A ustaše nas sad vole pa se oni sekiraju za Srbiju!

Sena

pre 11 meseci

Vučić se bori za napredak i prosperitet svoje države!

Hrvoje

pre 11 meseci

Gospodin Vučić se na sve načine bori za svoju zemlju da bude još uspješnija i kvalitetnija. Sramotno je zlonamjerno mišljenje nekih hrvatskih medija.

Ana

pre 11 meseci

Sve dok se bore proti Vučića ima nade za Srbiju!

Milan

pre 11 meseci

Odlično je što se ovo pitanje postavlja u javnosti, jer je važno osuditi napade na predsednika Srbije i Srbe u ovim teškim vremenima.

Jeremija

pre 11 meseci

Činjenica da su neki hrvatski mediji napali predsednika Vučića i Srbe ne sme se tolerisati i mora biti osuđena.

Sena

pre 11 meseci

Vučić je ovu zemlju svojom odgovornom politikom preporodio!

Duško

pre 11 meseci

Ne mogu da verujem da u ovako teškim trenucima oni udaraju nisko, koriste svaku situacaiju da napakoste Vučiću.

Sena

pre 11 meseci

Jadno i bedno da ovu tragediju pojedinci koriste u političke svrhe!

Viki

pre 11 meseci

Napredak zemlje je evidentan i to sve zahvaljujuci Vučiću!

Jovana

pre 11 meseci

Širenje mržnje i laži! Sram bas bilo. Svi znamo ko je i kakav čovek Vučić.

Nemanja

pre 11 meseci

Bolje Hrvati da vode računa kakva je njihova država.

Vukasin

pre 11 meseci

Hrvati ko Hrvati, sta drugo da ocekujemo od njih...

Uroš

pre 11 meseci

Hrvatska je sranje od države tako da bolje da ćute.

Milica

pre 11 meseci

Hrvatima smeta što, najviše zahvaljujući predsedniku Vučiću, Srbija napreduje i ide napred. Toga su svesni i ovaj Nino, što je napisao ovo, ali i svi ostali. Poješće se jadni od muke, a za to vreme mi ćemo i dalje da idemo napred.

Dasa

pre 11 meseci

Ne odgovara, maloletan a monstruozno zloban. Pretužno za porodice stradalih. Po pitanju Ustaša, suvišno je govoriti.. Rođeni mrzitelji Srba.

Zox

pre 11 meseci

Сујета је врло зезнута ствар. Сујетни су Хрвати што Србија уѕ Вучића иде напред, па би га заједно са опозицијом на челу са Ђиласом врло радо видела на дну али су ѕаборавили да народ стоји уз Вучића

Zlatko

pre 11 meseci

Samo lupaju gluposti, Vucic je nesto najbolje za ovu zemlju

Bojan

pre 11 meseci

Ako Hrvatima Vučić nije po volji, to znači da je sigurno dobar za Srbiju.

Niki

pre 11 meseci

Srpski narod dobro znam kolko je Vučić učinio, čini i koliko će tek učiniti za njih! Mediji koji monstuozno kopaju po svežim ranama naše zemlje nisu ništa drugo do lešinari!

Nina

pre 11 meseci

Predsednik Vučić koji se neprestano bori za Srpski narod, za medije je ubica a za Srbe nada za miran život!

Rene

pre 11 meseci

Vučić je za Srbe slamka spasa, dokle god se budemo držali njega, biće nas!

Rea

pre 11 meseci

Slamka spasa, to je Vučić za Srpski narod, dokle god se budemo držali njega biće i nas!

Tina

pre 11 meseci

Vučić je nešto najbolje što se desilo Srbiji, a oni ga nazivaju ubicom, strašno!

Ema

pre 11 meseci

Oni nazivaju ubicom, Vučića koji je nešto najbolje što se desilo Srbiji, sramota!

Veca

pre 11 meseci

Vučića, koji je nešto najbolje što se desilo Srbiji, mediji nazivaju ubicom, strašno!

Vanja

pre 11 meseci

Ostavite Srbiju na miru, pustite nas bar da pratimo u tišini!

Kaja

pre 11 meseci

Ostavite se Srbije, pustite nas da tugujemo u miru!

Ana

pre 11 meseci

Ostavite rane Srpskog naroda, pustite nas da tugujemo u miru!

OPOZICIJA NA DELU! Zovu na demonstracije protiv sebe samih! Godinama stvaraju bolesnu atmosferu koja pogoduje nastajanju TRAGEDIJA!
Politika

OPOZICIJA NA DELU! Zovu na demonstracije protiv sebe samih! Godinama stvaraju bolesnu atmosferu koja pogoduje nastajanju TRAGEDIJA!

Nakon tragedija koje su Srbiju potresle u poslednja dva dana i koje su čitavu državu i društvo zavile u crno, do izražaja pokušavaju da dođu određeni opozicioni političari i mediji, bez imalo ljudskosti i empatije. I takvi su krenuli u kampanju protiv Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, kako oni kažu, krenuli su u borbu protiv nasilja.

06.05.2023

11:15

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front! (VIDEO)
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front! (VIDEO)

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Sprema se invazija na Belorusiju! Plan su nazvali "Peremoga 2.0"!
Planeta

Sprema se invazija na Belorusiju! Plan su nazvali "Peremoga 2.0"!

Iza odluke o zauzimanju određenog regiona na teritoriji Belorusije ne stoji opozicija, već Zapad, ukazuju ruski eksperti, komentarišući upozorenje beloruskog predsednika da predstavnici beloruske opozicije, koji se nalaze u inostranstvu, žele da zauzmu jedan od regiona u zemlji, proglase novu vlast i da uvedu tamo snage NATO-a.

28.04.2024

17:42

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija