• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.03.2021

15:35

Vulin: Kada funkcioneri EU nisu zamolili za oproštaj, neka imaju bar obraza da ućute kada Srbija tuguje

Politika

Vulin: Kada funkcioneri EU nisu zamolili za oproštaj, neka imaju bar obraza da ućute kada Srbija tuguje

Podeli vest

- 17. mart je dan kada Srbija tuguje, jer se seća martovskog pogroma, a za Evropsku uniju, 17. mart bi trebao da bude dan kada ćuti zato što je ćutala dok su Srbi pre 17 godina bili ubijani i proterivani, a njihove svetinje spaljivane, rekao je Vulin

- Umesto što napadaju predsednika Srbije i predsednika svih Srba Aleksandra Vučića zato što brani i čuva srpksi narod na Kosovu i Metohiji, funkcioneri EU bi bili mnogo korisniji svojim biračima da su od Vučića naučili kako da obezbede dovoljno vakcina protiv kovida - izjavio je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin reagujući na nova "upozorenja" Evropske unije zbog objave predsednika Srbije na Instagramu. 

- Pozivam funkcionere EU da se uzdrže od izjava koje ometaju pregovarački proces, a posebno od izjava koje daju lažnu nadu Prištini da su tzv. Kosovo i Srbija ravnopravne i suverene države. Kada funkcioneri EU već nisu imali časti da zamole za oproštaj pred grobovima Srba pobijenih na Kosovu i Metohiji, neka imaju bar toliko obraza da ućute kada Srbija tuguje - rekao je predsednik Pokreta socijalista Vulin.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan63

pre 3 godine

Svaka čast, gospodine Vuline što imate snage da kažete ono što svako od nas koji voli Srbiju misli i oseća. Ljudima se već zgadilo to licemerje koje dolazi od nekih krugova EU i lično mislim da poprilično mali broj ljudi želi da se Srbija tamo nađe. Širok je svet.

VULIN: Srbija koju vodi Vučić je Srbija koja neće dopustiti da se nad Srbima vrši pogrom
Politika

VULIN: Srbija koju vodi Vučić je Srbija koja neće dopustiti da se nad Srbima vrši pogrom

Na današnji dan pre 17 godina svetski mediji preneli su laž da su Srbi nahuškali svoje pse na šiptarsku decu i podavili ih u Ibru. Laž je poslužila da bi se opravdalo ubijanje i proterivanje Srba južno od Ibra, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Srbije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin povodom godišnjice pogroma Srba na Kosovu i Metohiji 17. marta 2004. godine

17.03.2021

13:02

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija