• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.04.2024

21:29

Nikad nisam video da je neko dolazio, a živim ovde 35 godina! Komšija iz Banjskog Polja otkrio kako je izgledala kuća Ilića

Informer

Društvo

Nikad nisam video da je neko dolazio, a živim ovde 35 godina! Komšija iz Banjskog Polja otkrio kako je izgledala kuća Ilića

Podeli vest

Devetog dana od nestanka male Danke Ilić (2) Banjskog Polja potraga ne jenjava, a meštanin Banjskog Polja, Veselin rekao je da je u selu atmosfera jako napeta i teška.

Veselin je za Telegraf.rs portal istakao da u Banjskom Polju živi više od 35 godina i da ne poznaje Ivanu i Miloša, ali da nikada u životu nikoga nije video u kući Ilića kod koje je nestala mala Danka 26. marta oko 13.45 časova.

- Na dan nestanka bio sam u Banjskom Polju. Supruga i ja smo bili kući, ali njih tog dana nismo videli. Ne poznajem Ivanu i Miloša, a ovde živim više od 35 godina. Žena kaže da je videla belo vozilo na ulici, ali ja nisam obratio pažnju. Ja nikada u životu nisam video da je neko tu dolazio. Razmišljao sam više puta i pomislio da mora da su ljudi iz te kuće pomrli jer nikada nikoga tu nisam video. Stvarno sam mislio da tu ne postoji živa duša - istakao je Veselin.

On dodaje da je atmosfera u selu teška i napeta.

- Napeta je atmosfera, stavrno je teško. Ono malo dete kad vidiš sa cuclom, kao anđeo - kaže Veselin.

Foto: MUP Srbije

 

Podsećamo, Danka Ilić (2) nestala je u utorak, 26. marta u Banjskom polju kod Bora oko 13.45 časova. Od tada, do danas traje intenzivna potraga za njom, a u istragu se uključio i Interpol.

U istragu o njenom nestanku uključila se i bečka policija, nakon što se pojavio snimak iz Beča na kojem su dve Rumunke sa devojčicom koja podseća na Danku.

Kriminalistička služba pokrajine Beč pokrenula je istragu u slučaju nestanka dvogodišnje Danke, koja je navodno viđena u glavnom gradu Austrije.

I Interpol je raspisao potragu za nestalom Dankom Ilić (2). U pitanju je žuta potraga, odnosno potraga za nestalim licima. U ovom slučaju, podaci se mogu menjati na svakih sat vremena, odnosno mogu biti ažurirani.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija