• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

01.04.2024

07:08

"Ispričaću vam sad pravu istinu o nestanku Danke!" Ujak do detalja opisao kobne minute u Banjskom polju!

Društvene mreže/shutterstock

Društvo

"Ispričaću vam sad pravu istinu o nestanku Danke!" Ujak do detalja opisao kobne minute u Banjskom polju!

Podeli vest

Ujak nestale devojčice je dao na uvid poslednju fotografiju Danke Ilić, snimljenu kobnog dana, na kojoj se vidi devojčica zajedno sa starijim bratom. Na slici je Danka udaljena otprilike 30 metara od brata i gotovo izlazi iz vidokruga majke koja je napravila tu sliku.

- Ispričaću vam sada pravu istinu i sve što se zapravo desilo toga dana. Retko šta što je izneto u medije je tačno. Zato, krenimo redom - ovim rečima, za Blic Stefan Dragomirović, rođeni brat Ivane Ilić, majke nestale Danke Ilić (2), počinje priču o kobnim minutima u kojima je 26. marta u Banjskom polju kod Bora nestala devojčica za kojom danas traga cela Srbija, a i deo Evrope.

- Danka se na toj fotografiji nalazi 30 metara dalje od brata i majke, blizu sena i cepanica u dvorištu kuće. Možda se neko sakrio iza i sačekao pravi trenutak. To je poslednja fotografija koja se nalazi u telefonu moje sestre i slikana je u 13.20 sati - kaže Dankin ujak.

Danka ranije istog dana već pokušala da ode

Dankin ujak tvrdi da je devojčica tog dana i ranije jednom pokušala da ode iz vidokruga majke, ali je majka uspela da je pozove i vrati blizu sebe.

- Moja sestra Ivana je otišla do automobila da starijem sinu donese vodu koja je bila na mestu suvozača. Devojčica je ostala u dvorištu, to je bio trenutak od samo par sekundi. Kada se vratila, Danke nije bilo - tvrdi ujak Stefan Dragomirović, opisujući trenutak nestanka devojčice.

Foto: facebook.com

 

Dragomirović tvrdi i da nije tačno da je u tom trenutku, kada je njegova sestra povela decu u šetnju, padala obilna kiša u Banjskom polju.

- Kao što možete i da vidite po ovim slikama (daje slike na uvid), napolju je bilo sunčano, tek posle je pala kiša. Tako da ne znam zašto optužuju moju sestru da je vodila decu po kiši napolje i da im je to sumnjivo - kaže ujak Danke Ilić dok pokazuje poslednje fotografije svoje sestričine.

Majka mislila da će sama pronaći Danku

Stefan Dragomirović dodaje da Dankina majka, nakon što joj je ćerka nestala, nije odmah digla opštu uzbunu jer je verovala da je Danka negde u blizini i da će je sama pronaći.

- Ona je dozivala, tražila, gledala svuda, ali Danke nigde nije bilo... Uplašila se i pozvala muža Miloša, obavestila ga da ne može da pronađe ćerku. Ne znam tačno koje vreme je bilo, ali ubrzo nakon toga su pozvali i policiju - kaže Dankin ujak.

Dragomirović je komentarisao i navode koji sugerišu da je sumnjivo što je majka baš tog dana slikala Danku u stvarima u kojima je nestala.

- Moja sestra voli svoju decu, njena galerija je puna slika njene dece. Ne vidim da je bilo šta tu čudno - kaže Stefan Dragomirović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Beba

pre 1 mesec

I ja se slazem.Kise tada nije bilo.To je istina.Pocela je oko pet popodne. Voda se nosi i drzi u kolima.To svaka majka radi. Logicno je da je prvo sama potrazi.To bih i ja uradila. Da se izgubila ili pala plakala bi. E , sada da se neko sakrio? Ko je znao da dolazi? Nadam se od srca da ce je naci.

Dejan Mksić

pre 1 mesec

Pa zašto su joj neke poruke i pozivi u tom periodu izbrisani iz tel????

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Iranski predsednik je ubijen? Približava nam se potpuni sumrak razuma u čitavom svetu! (VIDEO)
Live TV

Iranski predsednik je ubijen? Približava nam se potpuni sumrak razuma u čitavom svetu! (VIDEO)

Udarna tema u svim svetskim medijima jeste pad helikoptera iranskog predsednika. Pojavljuje se veliki broj dezinformacija. Predsednik nije bio sam. Postojala su još dva helikoptera sa ministrima. Da li je predsednik Irana još uvek živ ili nije? Gosti "Info večeri" bili su Dragan Vasiljković, iz fondacije Kapetan Dragan, kao i profesor dr Miloje Pršić, pukovnik u penziji.

19.05.2024

21:51

JOŠ TV VESTI

Hronika

Veštačenje ubica Danke Ilić pokazalo važnu činjenicu! Evo u kom stanju su bili kada su počinili monstruozan zločin!
Hronika

Veštačenje ubica Danke Ilić pokazalo važnu činjenicu! Evo u kom stanju su bili kada su počinili monstruozan zločin!

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić dvogodišnje devojčice iz Bora koja je nestala 26. marta u mestu Banjsko Polje, dok je bila pod nadzorom majke, Dejan Dragijević iz Zlota i Srđan Janković iz Luke, za koje je utvrđeno deset dana kasnije da su devojčicu udarili službenim kolima tamošnjeg vodovoda, a potom je udavili, bili su na psihijatrijskom veštačenju u bolnici u okviru Centralnog zatvora u Beogradu.

19.05.2024

20:53

Sport

Planeta

Rusija ponudila pomoć Iranu! "Pažljivo pratimo"
Planeta

Rusija ponudila pomoć Iranu! "Pažljivo pratimo"

Rusija je spremna da pruži pomoć u potrazi za helikopterom u kojem se nalazio predsednik Irana i istrazi uzroka incidenta, saopštila je zvanična predstavnica Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova za Sputnjik.

19.05.2024

22:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12