• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.09.2023

10:53

Program podrške za nabavku opreme: 12 miliona evra bespovratno za unapređenje poslovanja

NLB Komercijalna banka

Društvo

Program podrške za nabavku opreme: 12 miliona evra bespovratno za unapređenje poslovanja

Podeli vest

NLB Komercijalna banka, članica najveće regionalne finansijske grupacije NLB Grupe, izabrana je kao prva od osam banaka, koje su učestvovale na tenderu za realizaciju Programa podrške malim preduzećima za nabavku opreme Ministarstva privrede.

U okviru Programa, Ministarstvo privrede će, u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije, dodeliti oko 12 miliona evra bespovratnih sredstava preduzetnicima, mikro, malim preduzećima i zadrugama za unapređenje energetske efikasnosti i ekoloških aspekata proizvodnje.

Bespovratna sredstva mogu biti upotrebljena za nabavku proizvodne opreme ili mašina, transportno-manipulativnih sredstava uključenih u proces proizvodnje i unutrašnjeg transporta, delova specijalizovanih alata za mašine ili drugih kapitalnih dobara, mašina i oprema za unapređenje energetske efikasnosti i ekoloških aspekata proizvodnje, kao i nove građevinske mehanizacije za potrebe obavljanja građevinskih radova.

Iskoristite ovu pravu priliku da na održiv način unapredite svoje poslovanje, i o svim detaljima Programa podrške informišite se kod svog biznis savetnika ili putem linka https://www.nlbkb.rs/prava-prilika-za-unapredjenje-poslovanja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!
Ostali sportovi

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!

Naša bokserka Sara Ćirković koja je na Evropskom prvenstvu u Beogradu stigla do zlatnog odličja u kategoriji do 54 kilograma izjavila je na prijemu u zgradi Predsedništva da će maksimalno raditi kako bi osvojila medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

02.05.2024

11:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija