• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.02.2023

10:25

KONDOM STAVILA NA PIŠKOTU! Doktorka Pavlović u emisiji uživo pokazala kako se koristi prezervativ (VIDEO/FOTO)

Printscreen TV Prva

Društvo

KONDOM STAVILA NA PIŠKOTU! Doktorka Pavlović u emisiji uživo pokazala kako se koristi prezervativ (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Dr Tatjana Pavlović i urolog dr Aleksandar Milošević gostujući u emisiji "150 minuta" odgovarali su na anonimna pitanja srednjoškolaca o seksualnosti. Kako bi na što bolji način objasnila tinejdžerima korišćenje prezervativa dr Pavlović u programu uživo pokazala je na piškoti kako se pravilno stavlja kondom.

Ginekolog Tatjana Pavlović i uroglog Aleksandar Milošević odgovarali su na pitanja koja su poslali srednjoškolci, jer se u praksi pokazalo da tinejdžeri imaju brojna pitanja vezana za seksualnost, a da nemaju sa kim da razgovaraju.

Među pitanjima srednjoškolaca našla su se ona o posledicama prekida neželjene trudnoće, koja su najbolja sredstva kontracepcije, da li nakon abortusa može da se ostane u "drugom stanju", koliko je normalno masturbirati, ali i kako se stavlja kondom.

Foto: printskrin

Doktorka pokazala kako se stavlja kondom

- Ja sam donela kondom na čas i donela sam šta sam donela da im pokažem kako se stavlja. Jer njima to niko ne kaže. Ni kako se stavlja, ni gde se kupuje, ni kako se čuva - rekla je dr Pavlović.

Ona je naglasila da pored kontracepcije u vidu pilula obavezno treba koristiti i prezervativ kako bi se sačuvali od polno prenosivih bolesti.

Voditelj emisije zamolio je doktorku da demonstraciju sa svog časa ponovi i u emsiji samo na piškoti.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milos

pre 1 godinu

A sta bi sa onim : NEMOJ PA SE NEBOJ !? A gde je cistota zivota i cuvanje od greha ?!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20