• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.09.2022

12:15

I OVE GODINE BESPLATNI UDŽBENICI ZA PRVAKE I DRUGAKE! Vesić: Ponosan sam što smo uspeli da pomognemo roditeljima

informer.rs

Društvo

I OVE GODINE BESPLATNI UDŽBENICI ZA PRVAKE I DRUGAKE! Vesić: Ponosan sam što smo uspeli da pomognemo roditeljima

Podeli vest

Ponosan sam što je 34.000 učenika prvog i drugog razreda u Beogradu koji su jutros krenuli u školu dobilo besplatne udžbenike, rekao je narodni poslanik i član Predsedništva Srpske napredne stranke Goran Vesić

On je za Tanjug naveo da taj paket čine srpski jezik, matematika, svet oko nas, izabrani strani jezik i radne sveske za udžbenike.

- Srećan sam što smo kupovinom udžbenika pomogli svakom roditelju prvaka i drugaka sa oko 6.000 dinara po detetu koliko prosečno košta komplet udžbenika - rekao je Vesić.

Dodao je da na njegovu inicijativu drugu godinu zaredom prvaci i drugaci besplatno dobijaju osnovni paket udžbenika i zahvalio Fondaciji za mlade talente grada Beograda koja je sprovela ovu kao i njegovu ideju o besplatnim tabletima. 

Prema Vesićevim rečima ovu pogodnost je prve godine koristilo oko 25.000 roditelja a ove godine oko 34.000.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija