• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

11.01.2022

10:00

POJAVILA SE FOTOGRAFIJA MATEJA PERIŠA SA DRUGOVIMA NA PUTU ZA SRBIJU! Mladići se slikali na OVOM MESTU, pogledajte šta su radili!

Informer

Društvo

POJAVILA SE FOTOGRAFIJA MATEJA PERIŠA SA DRUGOVIMA NA PUTU ZA SRBIJU! Mladići se slikali na OVOM MESTU, pogledajte šta su radili!

Podeli vest

Matej Periš (27) iz Splita, nestao je u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu nakon što je izašao iz noćnog kluba "Gotik", a danas je dvanaesti dan potrage za njim.

Matej je u srpsku prestonicu došao s drugovima zbog proslave Nove godine, a sada se pojavila fotografija nastala u kombiju u kojem su bili Matej i prijatelji na putu za Beograd.

Ekipa od sedam mladića iz Splita prvo je automobilima otišla u Zagreb, a zatim su tamo unajmili kombi kojim su krenuli 30. decembra u Beograd gde su iznajmili apartman.

Javnosti je već poznato da su među ekipom bila dva brata. Navodno je reč o sinovima viđenijeg splitskog preduzetnika. Jedan od njih studirao je na zagrebačkom PMF-u i sedi odmah do vozača dok drugi brat sedi do Periša.

Osim njih i Mateja u kombiju su bila još četvorica mladića između 25 i 29 godina.

 

 

 

Sama fotografija sugeriše da je reč o opuštenoj atmosferi koja ničim ne odaje bilo što sumnjivo. Svi momci izgledaju trezno i odeveni su uredno, piše Večernji.hr.

Podsetimo, Matej Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra tokom izlaska u klub Gotik. Drugovi su nestanak prijavili 31. decembra u popodnevnim časovima. Potraga za Matejem Perišom traje već dvanaest dana, a u nju su uključene gotovo sve jedinice MUP Srbije, pripadnici hrvatske policije, kao i Interpol.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 2 godine

Ina ovoj slici se vidi, svi njegovi drugovi toplo obučeni u duksericama, a on jedini u majici!?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija