• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. P.

17.11.2023

11:24

Večeras u 22:30 samo na Informer TV! Siniša Mali u podkastu: Priznajem, Vučić mi je oborio ruku!

Zoran Sinko

Podkast

Večeras u 22:30 samo na Informer TV! Siniša Mali u podkastu: Priznajem, Vučić mi je oborio ruku!

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali bio je gost našeg Informer podkasta, koji će premijerno biti emitovan večeras u 22:30 samo na Informer televiziji

Ministra Malog navikli ste da slušate i gledate kako govori o srpskom budžetu, o ekonomskoj stabilnosti, o povećanju plata i penzija, ali u našem podkastu o tome nije bilo reči.

Ovom prilikom on je govorio o tome kakav je bio kao beba i zašto se u tom periodu njegovi roditelji umalo nisu razveli.

Pričao je Mali i o tome kako su ga vršnjaci zvali, kako je naučio da svira gitaru, ali zašto nikad u životu nije popio ni gutljaj kafe.

Od njega smo saznali zašto je uprkos svim akademskim diplomama i priznanjima odlučio da se vrati u Srbiju.

Naš gost je otkrio i da se oprobao u obaranju ruku sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i objasnio zašto je izgubio.

A kako se završilo obaranje ruku s urednikom našeg podkasta Novicom Popovićem, pogledajte večeras u 22:30 samo na Informer televiziji.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija