• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2023

08:00

Da li sam pucao u nekog? To je rat! Aca Bulić u Informer podkastu (VIDEO)

Zoran Sinko

Podkast

Da li sam pucao u nekog? To je rat! Aca Bulić u Informer podkastu (VIDEO)

Podeli vest

Navijao sam za Partizan kao dete, ali sam predvodeći Fudbalski klub Železnik doneo Crvenoj zvezdi barem tri titule prvaka države, rekao je Dragan Aca Bulić gostujući u Informer podkastu.

On je otkrio i da je svojevremeno Draganu Stojkoviću Piksiju, tadašnjem predsedniku Zvezde, dao četiri ili pet igrača na reč, a nikad nije dobio ni dinar za njih.

Bulić je za Informer pričao o svim segmentima života, o odrastanju uz oca Huseina Jusu Bulića, jednog od žestokih momaka sa beogradskog asfalta, koji je ubijen 1998. godine, ali i o periodu kad je živeo u Londonu i Los Anđelesu, pa se vratio da preuzme Železnik. Pričao je o fudbalu, ali i svetskom i domaćem džet setu.

O prvim konfliktima

- Kad su došle devedesete, kad je sve postalo ozbiljnije, imao sam sukobe sa ljudima koji su bili bahati i ludi. Nisu bili normalni. Nisi mogao s njima da komuniciraš, nego su bili životnje, sa željom da te povrede, da ti naude... Ako sam i postao mangup, posto sam zbog njih, boreći se protiv njih. I kad sam bio moćan, ostao sam normalan, čovek iz naroda. Uvek sam znao da ima neko moćniji, jači, luđi... Moj otac i ta ekipa ljudi, pa nisu oni igrali klikere, zna se kako su živeli. Niko nije lepo završio, svi su ili u zatvoru ili pod zemljom i taj život je kratkoročan. 

Foto: Zoran Sinko

 

O odlasku na ratište

- Imao sam 16 godina, video sam kako se ljudi prijavljuju u Arkanove tigrove. Proradilo je nešto u meni, otišao sam u svoj kraj i rekao drugarima:"Idem u rat". Oni su hteli sa mnom i na kraju nas je otišlo 15. Imao sam problem s roditeljima, ali otišao sam. Proveo sam tri godine tamo, odrastao u mesec dana i spoznao da život nema veliku vrednost. Da li sam pucao u nekog? Jesam, naravno, to je rat. Ni za milion godina me niko ne bi naterao da opet idem u rat. Verujem da ni sinu ne bih dozvolio. Trudio bih se da ne ode.

O strahu od smrti

- Spremao sam se za specifičan način života od malena i te navike su postale svakodnevica. Svaki dan sam živeo svestan da bi mogao da bude poslednji. Valjda zbog toga nemam strah od smrti. Inače, možete li da verujete da sam se najviše u životu uplašio na Sejšelima. Nije bio ni rat, niti je bilo neprijatelja. Otišao sam na odmor, ali sam se izgubio u šumi. I onda je u jednom trenutku ta džugla počela da se budi, čuješ životinje, svakakve zvuke... Samo tad sam se uplašio. 

Foto: Zoran Sinko

 

O Londonu

- London je predivan deo mog života. Moji otac i majka, Jusa i Caca, sklonili su iz Beograda kad sam se vratio s ratišta da mi se nešto ne desi, mada ja toga tad nisam bio svestan. Otišao sam u London i tamo sam brzo počeo da radim i da gradik imperiju, imao sam diskoteke, hotele... Pravio sam parice, uživao, vodio raskalašan život. Upoznao Maradonu i razne ljude iz svetskog džet seta. Posle sam živeo u Los Anđelesu, a tamo sam se družio sa Kim Kardšaijan, Naomi Kembel, Spajs grls... 

 

Foto: Zoran Sinko

 

O Zvezdi i Partizanu

- Mene je otac naučio da navijam za Partizan, ali dok sam bio u fudbalu imao sam ružne scene sa čelnicima Partizana. Zvezdi sam pomogao da osvoji tri titule prvaka u to vreme. Između ostalog i kad je bio Piksi predsednik. Na koji način? Igrali smo i borili se za Zvezdu. Damo sve od sebe protiv njihovih rivala. Ma, bilo je svega u tom našem fudbalu. Borio sam se muški. Znao sam da budem i surov i ljut, da ne dam na sebe. Branili smo se ulično! Bukvalno, ne preterujem. Bilo je batina, tuča, svega... Doživeo sam da mi protiv Budućnosti iz Podgorice prebiju sve igrače. Onda kad oni dođu kod mene, spremim sličan scenario ali pojavi se deset interventnih jedinica, opkole mi stadion i ne mogu im ništa. 

O Eliti i Zadruzi

- Ana Ćurčić i ja smo u super korektnim odnosima. Ona je deo mene, moja prva ljubav, živeli smo deset godina zajedno. Imali smo fenomenalne trentke i trgediju koja nas veže. Karmički je vezana za mene. Uvek ću biti tu za nju, do kraja života. Bio sam spreman da uđem u Elitu zbog nje. Ovo sad što se pominje Zadruga... Ma nema šanse. Za mene u toj priči novac nije vrednost. 

Ostatak pogledajte na podkastu Informer TV:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija