• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.04.2024

21:39

Šta su monstrumi uradili sa telom Danke Ilić? Nesrećna devojčica ima pravo makar na dostojnu sahranu! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Live TV

Šta su monstrumi uradili sa telom Danke Ilić? Nesrećna devojčica ima pravo makar na dostojnu sahranu! (VIDEO)

Podeli vest

Da li ima pomaka u istrazi oko ubistva male Danke Ilić? U pritvoru su osumnjičeni za ovaj zločin. Na ovu temu govorili su Blažo Marković, Novi ljudi, nova snaga Srbije i sudski veštak Radoslav Radosavljević u emisiji "Info veče".

Sudski veštak Radoslav Radosavljević rekao je da u ovoj situaciji imamo indicije i male dokaze da se radi o ubistvu.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Radoslav Radosavljević

-Kako vreme odmiče, sve je manje šanse da će se telo devojčice pronaći. Ipak, nada poslednja umire. U svakoj istrazi, najvažniji period je prvih 48 sati. Taj period je istekao. Nije bilo velikih tragova. Nakon 48 sati, trebalo je pratiti trag osmnjičenog za ubistvo. Zašto to nje urađeno, to je drugo pitanje. Najvažnije je da se sada nađu novi materijalni dokazi. Krv koja je pronađena u kolima odgovara dnk krvi devojčice. Bitno je znati da u ovim momentima, ako se nađu delovi tela devojčice, oni mogu biti izmenjeni zbog vremena koje je proteklo. To otežava nalaženje dokaza zbog nalaženja tih degenerativnih promena. Postoje baze i kiseline koje uništavaju mnogo toga, ali ipak ostane neki deo koji nije uništen. Zubi su najpostojaniji, a iz njih se može uraditi dnk analiza. Ako su oni telo bacili na jedno mesto, postoji velika verovatnoća da je ono uništeno. Ako je telo sakaćeno i odneseno na više mesta, ipak nešto mora da se pojavi- rekao je Radoslav Radosavljević.

Blažo Marković, Novi ljudi, nova snaga Srbije na samom početku izjavio je saučešće roditeljima Danke Ilić i rekao je da mu samo gledanje na sliku devojčice izaziva snažna osećanja koja savladavaju razum.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Blažo Marković

-Kolege su uradile svoj deo posla. Razumem da su im osećanja savladala razum. Ubice su same došle i priznale delo. Uhapšeni su prilikom rada. Kasnije u tim obradama, jedan je kompletno priznao, a drugi se brani ćutanjem. Obzirom da smo mi prošle godine imali puno ovakvih stvari; imali smo Ribnikar i Mladenovac. Moja pretpostavaka je bila takva da će se vrlo brzo desiti ovako nešto. U ovoj godini se ovim putem došlo do senzacionalizma, na monstruozan način se izaziva puno osećanja. Rekao sam: nema tela, nema dela. To postoji uvek. Vidim da sam na neki način kritikovan. Nemamo još informaciju da li su njihovi advokati priznali to delo, da bi bez tela bili kažnjeni. To je vrlo teško dokazati danas na sudu. Sve što se dešavalo, imali smo tela. Iskreno se nadam da će pronaći telo. Ovi ljudi nisu imali prekršajnu kaznu. Dakle ne radi se o ubicama. Ako budu uz advokate priznali šta su uradili, onda nije potrebno telo- rekao je Blažo Marković.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Rusija je neosvojiva zemlja, čak i u slučaju nuklearnog rata! Rusi Ukrajinu doživljavaju kao svoje dvorište! (VIDEO)
Live TV

Rusija je neosvojiva zemlja, čak i u slučaju nuklearnog rata! Rusi Ukrajinu doživljavaju kao svoje dvorište! (VIDEO)

I dalje se ne zna ko su nalogodavci terorističkog napada u Moskvi. Gosti emisije "Rat uživo" bili su advokat Marko Slijepčević Anđelković i Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije. Oni su govorili o ratu u Ukrajini i objasnili na zašto i na koji način je uopšte došlo do ovog sukoba. U program se putem vajber poziva uključio i kapetan garde Hadži Bratislav Živković, koji je govorio o trenutnoj situaciji na ukrajinskom frontu.

08.04.2024

19:51

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija