• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.04.2024

12:53

Vučić smeta Zviceru jer je on jedina prepreka kavačkom klanu u Srbiji! Svaka prilika se koristi da se srpsko slobodarstvo dovede u pitanje! (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

Vučić smeta Zviceru jer je on jedina prepreka kavačkom klanu u Srbiji! Svaka prilika se koristi da se srpsko slobodarstvo dovede u pitanje! (VIDEO)

Podeli vest

Isplivala je informacija da Radoje Zvicer, vođa ozloglašenog kavčanskog klana, planira atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Kako prepiska sa Skaj aplikacije potvrđuje Zvicer je sa svojim saradnikom, odbeglim policajcem, Ljubom Milovićem kometarisao međunarodnu politiku gde je spomenuo našeg predsednika i rekao da jedino oni, zajedno sa navijačima, mogu "obaliti" Vučića. Zvicer je osumnjičen za naručivanje i organizaciju više ubistava, koja su počinjena na teritoriji Republike Srbije, Crne gore, ali i drugih zemalja. Ovu priču prokomentarisao je sociolog i stručnjak za bezbednost prof. dr Ilija Kajtez tokom gostovanja u "Info jutru" na Informer TV.

Kajtez ističe da Vučić smeta Zviceru i njegovom klanu jer im je on jedina prepreka u Srbiji.

- Zašto bi tako moćnom klanu smetao Vučić? Odgovor je jednostavan. Vučić je personifikacija one vlasti koja im predstavlja najveći problem. Zvicer je primetio da im on najviše "smeta", odnosno stoji na putu. Jedno od pravila je: kada neko hoće nekoga da skloni, onda je sigurno da taj neko ko treba da bude sklonjen, nekome odgovara. Ne može ništa unutar neke države, da se dešava bez stranog faktora. U kriminalnim krugovima postoji prirodna selekcija. Da bi vi bili na čelu, vi po svemu morate biti vođa. Tu nema mnogo promašaja. Onaj koga svi drugi članovi klana ne vide na tom čelnom mestu, on obično vrlo brzo biva fizički uklonjen. To znači da on ima neke sposobnosti. Ne govorimo da su te sposobnosti moralne. Svaka prilika se koristi da se taj "srpski faktor" i naše slobodarstvo dovedu u pitanje - navodi Kajtez.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mila

pre 1 mesec

Jedino je Vucic imao hrabrosti da se supristavi kriminalnom miljeu

Ljilja

pre 1 mesec

Dok je Vučić na čelu, kriminalci neće zavoditi red u ovoj državi!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

"Streljao mi je decu! Ne mogu da sedim mirno i gledam kako mi se smeje!" Roditelji žrtava besni, veruju da se sudi njima, a ne Urošu Blažiću
Hronika

"Streljao mi je decu! Ne mogu da sedim mirno i gledam kako mi se smeje!" Roditelji žrtava besni, veruju da se sudi njima, a ne Urošu Blažiću

Uroš Blažić u sredu je, sa pancirom i lisicama na rukama i nogama, stigao u Viši sud u Smederevu, ali samo desetak sekundi nakon što je ušao u sudnicu emocije i bes porodica njegovih žrtava je kulminirao i oni su nasrnuli na njega, a samo reakcija sudske straže i policije je sprečila da on i njegov otca budu linčovani.

25.05.2024

08:10

Sport

Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)
Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)

Više od 170 klimatskih aktivista uhapšeno je zbog nasilnog učešća u protestima u sedištu francuske investicione kompanije "Amundi" u Parizu koja je veliki akcionar francuske energetske i naftne kompanije Total Energies kada je osam pripadnika obezbeđenja investicione kompanije povređeno, saopštila je policija.

25.05.2024

09:58

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija