• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.04.2024

09:02

Uznemiravajuće je što roditelji Dankinog ubice nisu osudili zločin! Ukoliko telo ne bude pronađeno... (VIDEO)

Informer

Live TV

Uznemiravajuće je što roditelji Dankinog ubice nisu osudili zločin! Ukoliko telo ne bude pronađeno... (VIDEO)

Podeli vest

Potraga za telom ubijene Danke Ilić ušla je u četvrti dan, dok ubice konstantno navode pripadnike policije na pogrešne lokacije. Ovim povodom u emisiji "Info jutro" na Informer TV govorila je psiholog Dragana Ivanović, a putem video-linka se uključila i advokat Jovanka Zečević.

Ivanović ističe da ne treba forsirati roditelje ubijene Danke da daju izjave za medije.

- Treba voditi računa o iznošenju određenih dezinformacija, jer ovo traje otkako je devojčica nestala, što utiče na porodicu, ali i na ljude u Srbiji i regionu. Ljudi sa osetljivom strukturom reaguju vrlo burno i ovo dođe kao određena vrsta remtraumatizacije zbog događaja od maja prošle godine. Treba da mislimo na porodicu koja je izgubila dete i ne treba insistirati na njihovim izjavama u medijima, jer je ovo za njih najteži period koji prolaze. Uznemiravajuće je to što roditelji Dejana Dragićevića nisu osudili njegov postupak. Ne znam šta dobijaju ovakvim izjavama i ponašanjem - izjavila je Ivanović.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Jovanka Zečević

U program se uključila i advokat Jovanka Zečević.

- Telo je ono koje bi obdukcijom otkrilo uzrok smrti. Da li je devojčica uneta u kola i udavljena? To bi otkrilo da li se radi o teškom ubistvu. Samo priznanje okrivljenog nije nešto na čemu se uvek može bazirati presuda. Pretpostavljam da će u toku kasnije faze biti izneti dokazi. Ukoliko dokazi pokažu da je reč o teškom ubistvu, kazna je minimum 10 godina, a maksimalno doživotna. Ukoliko pronađu telo, obdukcija bi ubrzala ceo postupak, a ako ne, svi dokazi će biti izneti - navela je Zečević.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12