• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.02.2024

09:23

Đilas konačno priznao poraz na izborima! Hoće li biti novih izbora u Beogradu? (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Live TV

Đilas konačno priznao poraz na izborima! Hoće li biti novih izbora u Beogradu? (VIDEO)

Podeli vest

Vođa koalicije „Srbija protiv nasilja“ Dragan Đilas konačno je smogao snage i priznao poraz na prethodnim izborima, održanim 17. decembra 2023. godine, od strane Srpske napredne stranke. Đilas je, kroz zube, nevoljno, ali ipak odlučio da prizna da su on i njegova koalicija izgubili. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Petar Popović, urednik "Pepo" portala"

Urednik "Pepo" portala Petar Popović istakao je da je narod rekao svoju volju 17. decembra, priznao to Dragan Đilas ili ne!

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Petar Popović

-Uvek je važilo pravilo da ko gubi, ima pravo da se ljuti. Kada neko ne želi da se bori fer i sportski i da se vodi političkim načelima, ne možemo ni da očekujemo da će da se ponaša sportski. Ovo je pokazatelj koliko ste u političkom smislu očajni, pa potežete za nekim merama koje su na štetu građana. Nekolicina ljudi je blokirala grad od dva miliona stanovnika. Ne razumem kako je to nečije pravo. Ne možete kao glasna manjina da sprovodite svoju volju nad većinom. Kad izgubite, čestitate i radite na tome da se u buduće postavite bolje. Kada želite toliko nešto što ne možete da dobijete, onda polako kreće da radi sujeta i budi se ego. Kad god vidite Vučićevu sliku, vi vidite čoveka koji vas pobeđuje i prelazite u trenutak kada se u vama budi mržnja koja je neopisiva- rekao je Popović.

On je komentarisao sumanute postupke opozicije koji su tražili sankcije sopstvenoj državi, ali i ogroman uspeh koji je postigao Aleksandar Vučić u Evropskom parlamentu.

-Zaista je presedan da idete i da tražite da se vaša zemlja osudi jer ste vi izgubili na izborima. To nije čak ni nekoliko glasova, već su imali duplo gori rezultat. Oni u takvoj situaciji treba da razmisle o političkoj penziji. Naš narod sve veću podršku daje Aleksandru Vučiću. Videli smo teške situacije i u vreme korone i sa problemima na Kosovu i Metohiji. Trebalo je mnogo hrabrosti da se ode u Evropski parlament i sasuti istinu u lice. U tom trenutku nije razmišljao ni o svojoj karijeri, ni o svojoj budućnosti, nego samo o dobrobditi naroda i države. Ja ne mogu da verujem da opozicija veruje da može da pobedi na predstojećim izborima u Beogradu, ako ih bude bilo. Ja sam ubeđen da bi oni imali mnogo manje glasova kada bi se sada održali izbori u Beogradu- rekao je Petar Popović.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Fondacija Humana srca i mladi pisac Đorđe Mitrović realizovali humanitarnu akciju - Donirali medicinsku opremu i igračke za potrebe najmlađih pacijenata
Društvo

Fondacija Humana srca i mladi pisac Đorđe Mitrović realizovali humanitarnu akciju - Donirali medicinsku opremu i igračke za potrebe najmlađih pacijenata

Fondacija Humana srca i mladi pisac Đorđe Mitrović, koji je ujedno i osoba sa invaliditetom i veoma retkom bolesti artrogripozom su danas na Institut za zdravstvenu zaštitu majke i deteta, „Dr Vukan Čupić“ u Beogradu, realizovali humanitarnu akciju i donirali medicinsku opremu i igračke za potrebe najmlađih pacijenata.

14.05.2024

15:09

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija