• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.01.2024

10:29

Đilas gubi izbore već četvrti put zaredom! Bakarec: Da je on odgovoran lider, podneo bi ostavku! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Đilas gubi izbore već četvrti put zaredom! Bakarec: Da je on odgovoran lider, podneo bi ostavku! (VIDEO)

Podeli vest

Unazad osam godina, svaki put pred izbore, opozicija lansira grube i lako dokazive neistine o krađi izbora koja se navodno izvodi, između ostalog, i putem „fantomskih birača“. Gost emisije"Info jutro" na ovu temu bio je Nebojša Bakarec, član Predsedništva SNS i narodni poslanik.

Član Predstavništva SNS i narodni poslanik Nebojša Bakarec istakao je da se Dragan Đilas 2018. godine vratio u politiku i da je od tada do danas pretrpeo četiri poraza.

-On da je odgovoran lider, on bi podneo ostavku. Ni na jednim izborima njegova stranka nije smela samostalno da nastupi. Nije se kandidovao ni za predsednika, ni za predsednika vlade, ni za gradonačelnika. On će sada vratiti mandat. Njegov položaj u parlamentu je neodrživ. Navodno, on će vratiti mandat zbog Janka Veselinovića. On je upravo lansirao priče o fantomskim biračima. Poraženi su zato što nemaju politički program i zato što su destruktivni. On razvija priču o fantomskim biračima i ja odajem počast Informeru, što je kuću po kuću, raskrinkao sve njegove laži. On je u suštini izvređao pola Beograda i pretio je građanima da će da odgovaraju pred zakonom kad se on vrati na vlast. Pitanje je zašto on vređa ljude. To je pucanje u sopstvenu nogu. Mogu u Beogradu da se dese novi izbori. Ne ponovljeni, nego novi. A u tom slučaju on će osvojiti mnogo manje glasova nego sada. Vaša kuća je sama dokazala da Đilas laže- rekao je Bakararec.

Foto: Tanja Andric

Nebojša Bakarec

-Đilas je tvrdio da na gradilištu ne stanuje niko. Ali lica koja su tu stanovala nisu odjavljena, jer će se po završetku izgradnje vratiti u nove stanove. Jedna od najdrskijih laži je ona u bolnici u Doktora Subotića. Borba protiv ovakvih stvari koje se služe poluistinama i neistinama mora stalno da se vodi. On ode na telefonsku centralu i kaže da na telefonskoj govornici niko ne živi, ali tu u blizini postoje kuće. Jedan od tih meštana nazvao je Đilasa magarcem. Pre pet godina, Đilas je na ovaj dan organizovao proteste. Sad će se okupiti 3-5 hiljada ljudi jer im je popularnost pala. Inače, njima je do Olivera Ivanovića stalo kao do lanskog snega. Isti oni su njegovu udovicu demonizovali i nazivali je vešticom koju treba spaliti. Istragu vode Zapad i albaski organi. Zato za šest godina u istrazi nije bilo ničega. Samo su optuživali Srbe, a ni jedan Albanac nije osumnjičen- rekao je Nebojša Bakarec.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Ocene Crvena zvezda: Ivanić i Spajić potvrdili fantastičnu sezonu
Crvena zvezda

Ocene Crvena zvezda: Ivanić i Spajić potvrdili fantastičnu sezonu

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su Kup Srbije, pobedivši u finalu Vojvodinu 2:1 (1:0). Igra crveno-belih bila je ubedljivija nego što rezultat pokazuje, a posebno su se izdvojili Uroš Spajić i Mirko Ivanić. Uz malo sreće, igrač utakmice mogao je da bude Šerif Ndijaje, ali su mu poništena dva gola.

21.05.2024

23:00

Planeta

Putin poslao poruku u Iran! Stiže uoči Raisijeve sahrane
NAKON SMRTI IRANSKOG LIDERA

Putin poslao poruku u Iran! Stiže uoči Raisijeve sahrane

Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se sa predsednikom Državne dume Vjačeslavom Volodinom, s kojim je razgovarao o pitanjima formiranja vlade i od koga je zatražio da prilikom odlaska na sahranu Ebrahima Raisija prenese iranskom rukovodstvu da Moskva očekuje da će se saradnja između dve zemlje razvijati na isti način kao i do sada i nakon smrti iranskog lidera.

21.05.2024

23:00

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!
Uskoro i premijera

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!

Poljski režiser Patrik Vega napravio je, blago rečeno, skandalozan film o lideru Rusije Vladimiru Putinu koristeći za te svrhe veštačku inteligenciju. On je lice vladara Rusije nakalemio na telo pravog glumca i snimio verovatno najveću bljuvotinu otkako postoji sedma umetnost. Film, naime, prikazuje Putina od 10. godine do njegove izmišljene smrti i već je prodat u 50 zemalja. Makar tako tvrde njegovi producenti.

21.05.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija