• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.10.2023

09:24

Bliže se izbori u Srbiji! Zlojutro: Opozicija  nema nikakvu politiku osim vređanja! (VIDEO)

Peđa Milosavljević

Live TV

Bliže se izbori u Srbiji! Zlojutro: Opozicija nema nikakvu politiku osim vređanja! (VIDEO)

Podeli vest

U emisiji "Info jutro" pregledamo dnevnu štampu i komentarišemo najaktuelnije vesti sa novinarem Darkom Zlojutrom.

Novinar Darko Zlojutro iz najvažnijih vesti izdvojio je posetu predsednika Srbije Leskovcu.

-U svetu je najdominantnija tema Izrael koji je potpuno potisnuo rat u Urkajini. Što se tiče naše političke scene, iščekuje se raspisivanje izbora. Dnevna najvažnija vest za nas je poseta predsednika Aleksandra Vučića Leskovcu i dobijanje novog mamografa. Do pre desetak godina svi zajedno smo skupljali novac za kupovinu ove sprave, a sada se konačno država aktivirala, pa ćemo imati mamograf u svakom većem gradu u Srbiji- naveo je Zlojutro.

Foto: Pedja Milosavljević

Darko Zlojutro

On je dodao da je jedna od najvažnijih versti izbori koji nas očekuju. On je prokomentarisao razliku u programu politike trenutne vlasti i opozicije koja želi hitno da smeni predsednika Vučića.

Vidimo da se predsednik Vučić bori za narod, on se bori za Kosovo i Metohiju, ulaže u našu zemlju, dok se opozicija bavi samo time ko će zauzeti koju fotelju. Bojim se da će ova kampanja biti veoma prljava. Najbolju poruku je poslao profesor Bešić koji je rekao da narod od njih očekuje neki program. To ne vidimo već decenijama od opozicije. Nagledali smo se potpisivanja jedinstvene opozicije i plana za pobedu i na kraju od svega toga nema ništa. Ne vidimo nikakvu politiku osim vređanja. Običan narod zanima kako će da živi, kako će da se leči, kako će da putuje...- zaključio je Darko Zlojutro.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Građani, budite oprezni! I MUP se oglasio zbog olujnog nevremena koje nam preti: Štabovi da se spreme za sve rizike i posledice!
Društvo

Građani, budite oprezni! I MUP se oglasio zbog olujnog nevremena koje nam preti: Štabovi da se spreme za sve rizike i posledice!

MUP prosledilo je upozorenje gradskim i opštinskim štabavima za vanredne situacije za preduzimanje svih preventivnih i operativnih mera u cilju spremnosti za eventualno suočavanje sa rizikom i posledicama, na osnovu najave Republičkog hidrometeorološkog zavoda za pojavu intenzivnih pljuskova i veće količine padavina za danas i sutra, a koje mogu prouzrokovati potencijalne bujične poplave.

02.06.2024

13:29

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija