• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.10.2023

17:50

Ojdanić otkrio najveće švalere naše scene! Elektra Elit za noć sa klijentom ubira malo bogatstvo! (VIDEO)

Informer

Live TV

Ojdanić otkrio najveće švalere naše scene! Elektra Elit za noć sa klijentom ubira malo bogatstvo! (VIDEO)

Podeli vest

Skandal majstore domaće scene i život seksualnih radnika u inostranstvu u emisiji Pre večere, komentarisali su gosti, folk pevač Era Ojdanić, prostitutka i pevačica Elektra Elit i novinar Srđan Zelembaba Zele.

Folk pevač Era Ojdanić naveo je kako smatra da je najveći švaler domaće scene bio Milovan Ilić Minimaks koji je mogao da ima koju god ženu je hteo. 

- Najveći skandal majstor današnjice sam ja, kada sam bio mali bio sam nestašan i nije me držalo mesto. Kad sam jednom prilikom putovao u Australiju, imao priliku da sretnem najlepše devojke sa naših prostora koje su se tamo opredelile za prostituciju. Najveći švaler naše scene bio je Milovan Ilić Minimaks koji je mogao prstom da bira ženu koja mu se sviđa - rekao je Ojdanić.

 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Era Ojdanić

 

Prostitutka i pevačica Elektra Elit istakla je da je njen najredovniji klijent ,stariji gospodin od 84 godine koji joj plaća 3000 franaka samo za razgovor bez preterane intimnosti.

Za tri godine moje karijere u Srbiji, jedino sam imala okršaj sa Vendi, ali sem toga nisam imala neprijatnosti. Elitna prostitutka ne postoji, to je samo epitet na Balkanu, međutim postoje elitni klijenti. Najveću podršku imam od svoje bivše supruge i dece, u hotelu gde  poslujem, nemam dodira sa drugim devojkama koje se bave prostitucijom, sem što mi plaćaju za sobu. Muškarci se najviše lože na žene koje su poznate. Moj najredovniji klijent je stariji gospodin od 84 godine, koji za veče plaća 3000 franaka, samo da bi pričali bez ikakve intimnosti. Puno naših pevačica žive život prostitutki iako to nisu, jer su se udale za mučkarce koji ih tretiraju kao da su im makroi - rekla je Elektra.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Elektra Elit i Srđan Zelembaba Zele

 

Novinar Srđan Zelembaba Zele objasnio je kako su pojedini skandali scenirani, jer postoje ljudi koji žele po svaku scenu da se nađu u žiži javnosti i interesovanja.

- Svaka javna ličnost je potencijalni skandal majstor, kao što su Jelena Karleuša i Aca Lukas. Imamo ljude koji žele da budu poznati pa nastoje da sceniraju skandale kako bi se probili. Kebin skandal u vezi vanbračnog sina je bio dugo aktuelan. Nekada su se skandali mnogo lakše krili, jer nije bilo društvenih mreža. Lepu Brenu je takođe pogodio skandal, kad su je slikali u toplesu pa ni nju to nije zaobišlo - rekao je Zelembaba.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!
NEKO IH JE IDIOTSKI PRESELJAVAO

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!

Liste za lokalne izbore opozicije pune su takozvanih fantomskih birača, kako su oni samo nazvali pojedine građane koji su menjali prebivalište i pokušali da tako optuže vlast da je pokrala decembarske izbore?! Sada, je opozicija prestavila - fantomske odbornike i to u svojim redovima!

17.05.2024

11:14

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!
Izbori 2024

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!

Proročke reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će se opozicija istog časa ujediniti ako bude imala makar jedan glas, jednog odbornika, jednog poslanika više od vladajuće koalicije ponovo su dobile na snazi nakon što je doktor Branimir Nestorović, lider "Pravi Mi" najavio da će se povući iz izborne trke na lokalnim izborima u Beogradu, ako i lažni ekolog Savo Manojlović uradi isto.

17.05.2024

10:39

Vesti

Hronika

Sport

Vitkovac i Simonović nemaju dilemu: Sada sve zavisi od Zvezde!
Košarka

Vitkovac i Simonović nemaju dilemu: Sada sve zavisi od Zvezde!

Bivši košarkaši večitih Marko Simonović (37) i Čedomir Vitkovac (41) smatraju da su crveno-beli u ogromnoj prednosti posle vođstva 2:0 u finalnoj seriji regionalne lige i da bi u nedelju (20.30) u trećoj utakmici mogli da završe čitav posao, pogotovo ako ponove igru u odbrani iz drugog susreta.

17.05.2024

13:35

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija