• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.09.2023

17:36

"Prijavićemo se na 'Pesmu za Evroviziju'"! Sestre Gobović priznale: Nikada nismo htele solo karijeru

Miloš Rafailović

Live TV

"Prijavićemo se na 'Pesmu za Evroviziju'"! Sestre Gobović priznale: Nikada nismo htele solo karijeru

Podeli vest

Etno pevačice i sestre bliznakinje, Marina i Marija Gobović, bile su gošće emisije "Info dan" kod voditelja Milija Čolića,

Marija i Marina se već godinama bave muzikom i uvek nastupaju zajedno:

- Zalažemo se za izvornu i tradicionalnu muziku, ali se trudimo da je modernizujemo. Pre šest meseci smo izdale album, a sve pesme su otpevane u duetu. Nikada nismo htele solo karijeru. Po senzibilitetu smo drugačije, imamo sve na repertoaru - kažu one i dodaju da imaju velike planove:

- Pripremamo pesmu za "Evroviziju". To nam je ogromna želja. Pesma je u etno-pop maniru. Još uvek nismo poslale pesmu, još uvek je u studiju završavamo. Ogromna bi nam čast bila da prestavljamo svoju zemlju. To je veliko iskustvo za pevača. Pesma će biti jako dobra i mi ćemo stvarno srcem da izađemo srcem na scenu "Pesme za Evroviziju".

Ceo intervju možete pogledati u videu iznad.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Britanski specijalci u Ukrajini testiraju novu taktiku protiv Rusa! Šef američkih komandosa otkrio strogo čuvanu tajnu!
Proći će kao Francuzi!

Britanski specijalci u Ukrajini testiraju novu taktiku protiv Rusa! Šef američkih komandosa otkrio strogo čuvanu tajnu!

Šef američke komande za specijalne operacije general Brajan Fenton otkrio je nove detalje o operacijama britanskih kopnenih jedinica u Ukrajini, navodeći da Pentagon o ratu koji je u toku saznaje „uglavnom kroz oči partnera za specijalne operacije Velike Britanije", koje je on naveo kao testiranje novih pristupa modernom ratovanju na frontu.

16.05.2024

23:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija