• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

05.07.2023

13:29

Otkrivena velika podvala Ive Štrljić! Varala na prijemnom kako bi postala glumica: Godinama skrivala, obelodanjene mutne radnje!

Zoran Sinko

Live TV

Otkrivena velika podvala Ive Štrljić! Varala na prijemnom kako bi postala glumica: Godinama skrivala, obelodanjene mutne radnje!

Podeli vest

Glumica i spisateljica Iva Štrljić bila je gošća u emisiji kod Milja Čolića i govorila o svojoj karijeri i planovima koje ima u budućnosti.

Iva je napisala tri knjige koje su naišle na fantastičan odziv kod čitalačke publike, ali je već duži vremenski period ostavila pero po strani i ništa nije izdavala. 

- Nisam stala sa pisanjem, u međuvremenu sam napisala zbirku humoreski ali je nisam objavila jer sam želela da to ne bude zbirka humoreski već da se uobliči na jedan televizijski način. Tako da nisam stala, pisanje jeste moja ljubav ali nije najveća, volim da pišem kada dobijem ideju šta bi mogla da napišem. Ono što sam zapostavila, a to je da sam pisala poeziju u mladosti. 

Foto: Zoran Sinko

 

 

Položila glumu tako što je lagala čiju je pesmu recitovala i niko nije provalio 

- Otišla sam na prijemni i tražila pesmu za prijemni, htela sam da bude nešto specifično. Brinula sam koju da spremim, pošto sam volela da pišem pesme, napišem svoju pesmu i izmsilim ja da je pesmu napisala Ingen Štenborg koja uopšte ne postoji. Izađem ja izrecitujem pesmu, svi se oduševe, što Ingen lepo piše, reko nego kako nego piše. Prođem prijemni i nikome ne kažem da sam tu pesmu sama napisala. Moj profesor Ivan Bekjarev tražio je da jedan segmen bude recital ljbavne poezije, opet sam tada ja napisala Đulijeta Mun i svi se i tada oduševe. Onda je došal generacija novih studenata i on im da ida izaberu pesme svoji bivših studenata, meni je bilo krivo da se to ne zna i onda sam priznala profesoru. 

Foto: Zoran Sinko

 

 

Prva je javna ličnost i glumica koja je svoju estetsku intervenciju plasirala u javnosti. Fotografije koje su tada preplavile štampu podigle su veliku buru, pa samim tim se postavilo i pitanje koliko samopouzdanja i smelosti treba jednoj ženi za takav potez.

- To je bio dogovor sa magazinom i tada je to bila ekskluziva, al nisam ja bila ta koja je tražila već sam bila pozvana. To nema veze sa samopouzdanjem. Ovde se stalno priča o tome kako žene koje nemaju samopouzdanja podležu zahvatima, vi možda želite da vam drugačije stoji haljina pa zato nešto radite na sebi. Ne možete šarm da operišete, ili ste takvi ili niste, ovo su druge stvari koje nemaju veze sa tim već samo sa fizičkim. Nema veze sa samopouzdanjem, prosto je bila poslovna saradnja. 

Iva trenutno aktivno radi na dva projekta

- Trenutno snimam "Igru sudbine" i film "Kruna", Goran Bregović piše muziku i meni je napisao pesmu koju pevam, opet mi je uloga pevačice. Ja pevam, niko mi ne pozajmljuje glas. Mene su najređe zvali za romantične žene, srećne i zaljubljene, jednostvane karaktere. Uvek dobijem nešto specifično, na rubu. 

Foto: Zoran Sinko

 

 

Glumica je poznata po tome da veoma vodi računa o svom izgledu, izgleda zdravo i negovano, pa je ovom prilikom otkrila koja je njena formula za savršenu liniju i mladalački duh.

- Kaldrma fitnes, na takav način ja vežbam. Pravim velike maršute šetajući, posle toga su mišići zategnuti, a misli opuštene. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija