• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.06.2023

13:44

"Bila bih sa momkom koji radi na trafici" - Tea Tairović šokirala izjavom o ljubavnom životu: Ignorišem muškarca koji mi se sviđa!

Miloš Rafailović

Live TV

"Bila bih sa momkom koji radi na trafici" - Tea Tairović šokirala izjavom o ljubavnom životu: Ignorišem muškarca koji mi se sviđa!

Podeli vest

Pevačica Tea Tairović bila je gost u emisiji "Info dan" kod voditelja Milija Čolića, a tom prilikom je progovorila o karijeri, nedavnom koncertu na Tašmajdanu, novom albumu, prijateljstvima, ali i ljubavnom životu.

Foto: Printscreen

 

- Album "Balerina" je počeo da se dešava odmah nakon prvog albuma, jer sam ja taj tip, volim da čim završim jedan projekat da krenem u drugi. U julu 2022. smo već planirali Tašmajdan, i za to mi je bio potreban još jedan album - rekla je Tea.

Voditelj je pevačici spremio iznenađenje. Naime, pevač Savo Perović se uključio uživo i čestitao Tairovićevoj na velikom uspehu.

Foto: Printscreen

 

- Čast mi je što si me pozvao da budem faktor iznenađenja, jer imam potrebu da čestitam Tei na svemu što je uradila, mislim da je ona motivacija svim mladim pevačima - rekao je on i priznao da isprva nije verovao da će Tein megahit "Hajde" naići na oduševljenje publike.

Tea je otkrila koji je bio njegov prvi komentar:

- Rekao je kakva je ovo pesma, nema ni strofu ni refren. Možda prođe na nekoj svadbi - a Perović se nadovezao:

- Taj zvuk tada je za mene bio stran. Ali, Tea je imala bolji njuh od mene, znala je šta prolazi. Toliko mi je drago što je prošla, dobila je taj jedan hit koji otvara sva vrata za dalje.

Pevač se sa njom takmičio u "Zvezdama Granda", a sada je ispričao anegdotu iz perioda kada su se takmičili.

Foto: Miloš Rafailović

 

- Tea je bila trn u oku svima, pogotovo ženama. Bilo je strašno, ali se muški borila sa tim stvarima. Uspela je, opstala je, gurala je... Tea je mnogo para uložila u karijeru, bilo je pitanje kada će se desiti. Sećam se kada mi je rekla "Kada sam prestala da slušam druge i počela da slušam svoju intuiciju, sve mi je krenulo".

Tea je zatim otkrila da se druži sa veoma malim brojem ljudi, pogotovo ako su u pitanju njene kolege sa domaće javne scene.

- Družim se samo sa nekoliko njih sa estrade. Ja se generalno teško uklapam i sklapam prijateljstva. Ne kažem da je problem u drugima, nego sam ja malo zatvorenija i povučenija. Plašim se da budem povređena u prijateljstvima, iako sam sva prijateljstva iz detinjstva sačuvala - rekla je pevačica pa se osvrnula na Savine reči:

- Nisam se bavila time, niti znam za to da sam drugima bila trn u oku. Tada sam bila po strani, nisam se družila sa drugim takmičarima, a danas... Čujem ponešto, onako, u prolazu... Najgore što sam čula o sebi.. Kada sam imala koncert na Tašmajdanu kiša je padala i iz neba i iz zemlje, ali sam rekla da "kada ja pevam, ne pada kiša". Tako je i bilo. Posle sam čula komentar da smo pustili rakete protiv kiše.

Tairovićeva ne krije da je mnogo novca uložila u poslednji album i istakla da je sve zaradila sama.

Foto: Printscreen

 

- Mnogo, stvarno je mnogo para uloženo. Glupo je da kažem. Sama sam zaradila. Niko mi ništa u životu nije dao. Da mi je dao bila bih popularna još pre 10 godina. Ono što sami steknete to ostaje, ono što vam drugi da, to je kratkog daha.

Tea je otkrila kako gleda na to što je komentatišu zbog toga što peva o Izrealu i Palestini.

- Bilo je ok pevati "Minus i plus", a sve što peva Tea je problematično. Metafore se uče u petom razredu.

Pevačica je rekla da nikada simpatijama nikda ne lajkuje fotografije i priznala da trenutno ima nekog ko joj se sviđa.

Foto: Miloš Rafailović

 

 

Kome lajkujem, taj mi se sigurno ne sviđa. Ali, to ne znači da mi se neko ne dopada. Imam simpatiju, mlađi je i sportista je - rekla je ona i otkrila kako treba da izgleda njen idealan muškarac:

- Plava kosa, plave oči, mora da bude krupniji od mene. Nije važno čime se bavi, samo je važno da nije lenj. Bila bih sa momkom koji radi na trafici, ali je pitanje da li bi on bio sa mnom. Ignorišem muškarca koji mi se sviđa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija