• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Milena Krstajić

Autor: Informer

13.12.2022

13:00

OVE KNJIGE OBAVEZNO STAVITE NA SPISAK!!! Top tri naslova koje treba da pročitate tokom praznika, jer će vam...

Informer

Live TV

OVE KNJIGE OBAVEZNO STAVITE NA SPISAK!!! Top tri naslova koje treba da pročitate tokom praznika, jer će vam...

Podeli vest

Posle naporne poslovne godine, sigurno će svima prijati nekoliko slobodnih dana tokom novogodišnjih i božićnih praznika. Neko će to vreme iskoristiti za gledanje filmova, u druženju sa prijateljima, ali i za čitanje knjiga

Ima još vremena da odaberete šta biste mogli da čitate tokom praznika, a ukoliko ste neodlučni, evo naše preporuke.

- Sve ono što propustimo da pročitamo tokom godine, a dopalo nam se, uglavnom stoji tu negde i čeka svoj trenutak. Ono bez čega ne može da prođe Nova godina je apsolutni hit nedavno održane Noći knjige, a to je novi roman Paola Koelja "Strelac". Čitamo o jednom divnom junaku koji je nekada bio slavan zbog svoje streličarske veštine. Tecuja je izabrao da živi povučeno kao drvodelja u zabačenom selu. Jedno dana dolazi jedan čovek koji ga izaziva na dvoboj. Sve to posmatra jedan dečak na neki način treba da odabere učitelja ili će pak učitelj izabrati njega – kaže PR izdavačke kuće "Laguna" Tanja Vučković.

Foto: Informer

 

Praznici ne mogu da prođu bez štiva koje govori upravo o Božiću. Roman “Ne samo za Božić” autorke Natali Koks je pun pogodak ako volite romantične komedije. Ova knjiga će vas naterati da se istinski nasmejete.

- Junakinja ove knjige je Čarli koja mrzi famu oko Božića. Po svemu sudeći ovaj će joj biti najgori zato što ju je dečko ostavio pre nekoliko godina, u stanu iznad njenog desila se eksplozija gasa zbog koje je sa ugruvana, a njena majka je otišla u Melburn sa petim mužem. Ona je bez dečka, na bolovanju, privremeno bez krova nad glavom i to zaista nije dobro okruženje da se dočeka praznik. Naravno to će se promeniti. Čarli će naučiti ne samo da voli Božić, nego i pse – isitče naša sagovornica.

Ni ljubitelji trilera neće ostati uskraćeni. Knjiga “Srećna Nova godina” idealna je za sve one koji obožavaju zaplete, kao i napetost koja raste kako budete okretali stranice.

Foto: Informer

 

- Ovo je jedan izuzetno zanimljiv švedski triler autora Malina Stena koji nas vodi u novogodišnje veče 2018. godine kada dve porodice dočekuju Novu godinu, dok su njihova deca na drugom kraju grada. Međutim, događa se da nestaje sedamnaestogodišnja Jenifer i to pokreće jedno klupko koje se polako odmotava gde otkrivamo da nije sve tako bajno kako je izgledalo između te dve porodice, da njihovi odnosi nisu sjajni. Ovaj triler donosi izuzetnu dozu uzbuđenja – kaže Tanja Vučković.

Foto: Informer

 

Ovo su samo neke od knjiga koje ne bi bilo loše da se nađu na vašem spisku za čitanje tokom praznika. Slobodno dodajte još neku i uživajte.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija