• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Z. I.

31.03.2024

10:30

Džin iz jezera! Bojan ga uhvatio za rep!

Privatna arhiva

Vesti

Džin iz jezera! Bojan ga uhvatio za rep!

Podeli vest

Strastveni sportski ribolovac iz Zrenjanina Bojan Bojanić, osvajač brojnih nagrada u ribolovu, nedavno je pecajući na jezeru Provala kod Vajske, iz vode izvukao pravu grdosiju...

Ni sam, kaže, nije očekivao tolstolobika teškog više od 70 kilograma.

- Nije bilo lako. Borba se svojevrsnim džinom trajala je više od pola sata. Upotrebio sam umeće i rutinu, pa sam ga upecao za rep, malim voblerom namenjenom basu - kaže Bojan, uz iskrenu napomenu da ne zna pravu težinu upecane jezerske grdosije, jer ona nije mogla da bude izmerena vagom koja meri do 60 kilograma.

- Zanimljivo je i to da sam ovaj trofej, upecao laganim priborom, štapom DAM 2,1m, težine bacanja 7-28 grama i fluorokarbonom 0.26 - ponosan je na svoj nesvakidašnji ulov, zrenjaninski ribolovac.

Foto: Privatna arhiva

Bojan Bojanić sa ulovom

 

- Nisu baš uobičajene ovakve slike, koje na prvi pogled deluju bajkovito i nestvarno, ali mi sportski ribolovci, osim kvalitetne opreme, uvek moramo biti spremni na ovakvu vrstu izazova - dodaje Bojan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

(VIDEO) Upecao tri zlatne ribice! Pogledajte šta im je rekao!
Nije bajka

(VIDEO) Upecao tri zlatne ribice! Pogledajte šta im je rekao!

Gotovo u isto vreme kada su se košarkaši Srbije vratili sa srebrom iz Manile, a Novak Đoković osvojio US Open i 24. grend slem titulu, iz Španije su sa zlatnim odličjem stigli i članovi srpske reprezentacije u sportskom ribolovu! Pa da li je moguće da je Srbija i u tome najbolja, pitali su se mnogi.

19.09.2023

17:20

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nastavlja se kampanja "NEMA CENU" – Mercator-S u borbi protiv melanoma
Društvo

Nastavlja se kampanja "NEMA CENU" – Mercator-S u borbi protiv melanoma

Tačka se stavlja na kraju rečenice i završene misaone celine, ali u životu nije svaka tačka kraj. Da bi se ojačala svest o značaju prevencije i ranog otkrivanja melanoma, kompanija Mercator-S je u mesecu borbe protiv melanoma pokrenula drugu fazu projekta „NEMA CENU“ u partnerstvu sa Ministarstvom zdravlja Republike Srbije i Nivea Sun pozvala sve građane da se priključe ovoj inicijativi i pridruže zajedničkoj borbi u očuvanju zdravlja.

11.06.2024

16:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set