• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z. G.

10.01.2024

13:30

Još malo pa milion! Zlatiborska "Gondola" ruši rekorde!

Z. G.

Vesti

Još malo pa milion! Zlatiborska "Gondola" ruši rekorde!

Podeli vest

Zlatibor je tokom novogodišnjih i božićnih praznika oborio sve rekorde posećenosti, a "Gold Gondola" je za prvih deset dana januara prevezla oko 20.000 putnika!

Otkad je, pre tri godine počela da radi najduža panoramska gondola na svetu, bilo je i veridbi, smeha, lepih uspomena, suočavanja sa strahom od visine...

Foto: Z. G.

Za tri godine bilo je oko 800.000 putnika

- Za ove tri godine ponosni smo najviše na tri stvari: prevezli smo skoro 800.000 putnika, podržali smo lokalno preduzetništvo uz naše usluge i postali inspiracija turističkim centrima u regionu. Želja nam je da dostignemo brojku od million zadovoljnih putnika koji će poneti nezaboravne
uspomene sa Zlatibora - rekla je Bojana Božanić, direktorka JP "Gold gondola."

Da posetiocima ne bi bilo dosadno, organizovali su im progam "Beg na sneg" i kada snega nema! Tako je svaki dan tematski - od časova nordijskog skijanja ponedeljkom, čajanke utorkom, dok je sreda dan za dečje igre. Četvrtak je posvećen umetnosti a žurke se održavaju petkom i subotom...

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Nacizam menja ruho i pretvara se u talog autošovinizma! Nemačka je uništila tradicionalnu porodicu! (VIDEO)
Live TV

Nacizam menja ruho i pretvara se u talog autošovinizma! Nemačka je uništila tradicionalnu porodicu! (VIDEO)

Od izlaska Velike Britanije iz EU mislili smo da će ova organizacija ojačati sebe. Od olaska Angele Merkel Evropa je došla na granicu rasula. U emisiji "Rat uživo" gosti su bili Dragan Vasiljković iz fondacije Kapetan Dragan i Mihajlo Olujić, geopolitički analitičar. Uživo u program javio se i novinar Vladimir Vidić, kao i novinar Dejan Jelača i dopisnik TV Informera Lazar Stević.

18.05.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set