• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

13.12.2021

07:27

ZIMSKE SLUŽBE U 4. STEPENU PRIPRAVNOSTI! Evo kakvo je stanje na ulicama Beograda!

Beta

Beograd

ZIMSKE SLUŽBE U 4. STEPENU PRIPRAVNOSTI! Evo kakvo je stanje na ulicama Beograda!

Podeli vest

U Beogradu je trenutna visina snežnog pokrivača 26 centimetara, a Zimska služba "Beograd puta" nalazi u četvrtom stepenu

Zimska služba "Beograd puta" od juče je na terenu, a dežurni inženjer, Pavle Pavlović, rekao je za RTS da su sve ulice prvog priorieta u Beogradu očišćene. Takođe, krenulo se sa čišćenjem ulica drugog prioriteta.

Ekipe "Beograd puta" očistile su 1.900 kilometara puta na teritoriji Beograda i da nastavljaju sa radom.

- Sve ulice prvog prioriteta su sinoć u posle prestanka padavina oko 21 sat, u roku od 4 sata, raščišćene. To prodrazumeva 1.900 kilometara na teritoriji grada, prešli smo na ulice drugog prioriteta koje će biti na akcentu danas. Prekjuče je ceo dan padala kiša i iz tog razloga nismo mogli preventivno da sipamo so na ulice jer bi bila sprana. Iz tog razloga nismo mogli da dočekamo sneg. 

Foto: Informer

- Dosta grana je popadalo od težine snega, plus nepropisno parkirana vozila zbog kojih naši kamioni nisu mogli da prođemo - rekao je Pavlović. 

Foto: Informer

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set