• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

22.04.2024

23:01

Svet u šoku! Ovo je novi dečko Arine Sabalenke! Posle samoubistva bivšeg, već šeta novog! (VIDEO+FOTO)

EPAIMAGES

Tenis

Svet u šoku! Ovo je novi dečko Arine Sabalenke! Posle samoubistva bivšeg, već šeta novog! (VIDEO+FOTO)

Podeli vest

Klupko se polako odmotava. Posle samoubistva Konstantina Kolcova bivšeg dečka Arine Sabalenke nagađalo se zbog čega je bivši beloruski hokejaš digao ruku na sebe, a onda....

E, onda se druga teniserka sveta danas pojavila na terenima na kojim će se odigrati masters u Madridu sa novim dečkom i podgrejala sumnje da je Kolcev izvšio samoubistvo zbog raskida sa njom.  

 

 

Podsetimo, Arina je navodno pre dolaska na masters u Majamiju prekinula vezu sa Konstantinom, a jedan od najuticajnijih teniskih novinara Krejg Šapiro otkrio je da je Beloruskinja na Floridu povela i novog dečka, a istovremeno su se pojavile i glasine da je u šemi bugarski teniser Grigor Dimitrov, međutim i to je palo u vodu.

 

 

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama i koji je u sekundi postao viralan vidi se tip koji prilazi Sabalenki, a onda odlazi. To je novi Sabalenkin dečko.

 

 

U pitanju je Jorgos Frangulis, Brazilac, grčkog porekla. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ORT (@oakracingteam)

 

On je vlasnik "Oakberija", brazilske franšize koja se bavi proizvodnjom organskih napitaka na bazi bobičastog voća. Inače, Frangulis je i profesionalni vozač, koji se takmičio i u Porše Superkupu. 

Koliko je uspešan, dovoljno govori i podatak da se našao i naslovnoj strani "Forbsa", uticajnog američkog biznis magazina.

 

 

Na svom Instagram profilu ima i slike sa verovatno bivšom suprugom, na petogodišnjicu braka. 

U svakom slučaju veza Sabalenke i Frangulisa preti da već od starta postane "sapunica".

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija