• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2023

09:15

Rodžer će izgoreti, Novak priznao celom svetu šta se desilo u Londonu! Rafa ga nervirao

Shutterstock

Tenis

Rodžer će izgoreti, Novak priznao celom svetu šta se desilo u Londonu! Rafa ga nervirao

Podeli vest

Novak Đoković je u intervju za CBS pričao o Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu i otkrio nešto što nismo znali.

Džon Verthajm, voditelj emisije "60 minuta" konstatovao je da Novak Đoković nekada pobedi jer je bio bolji, moćniji, a nekada jer je samo mentalno bio bolji. Naš teniser se onda prisetio meča sa Rodžerom Federerom u finalu Vimbldona 2019. godine koji je imao dve meč lopte. Ali, Novak je slavio 7:6(5), 1:6, 7:6(4), 4:6, 13:12(3). 

Novak je priznao da je Federer bio bolji od njega, ali je on dobijao važnije poene i na kraju je podigao trofej.

- To se onaj maraton, epski meč sa Rodžerom. Imao je dve meč-lopte na svoj servis, pobedio sam ga 13:12 u poslednjem setu. Svi setovi koje sam dobio bili su u taj-brejku, tako da ukupno, kada pogledate statistiku, bio je bolji teniser u svakom aspektu. Ali, ja sam dobio meč. I to vam govori da i dalje možete da pobedite ako birate trenutke u kojima ste na vrhuncu i igrate najbolje kada je najvažnije - ispričao je smeh Nole , a dok Rodžeru sigurno izlazi para na uši posle ovih reči.

 

Foto: printscreen/CBS

Novak Đoković

 

 

 

Sa druge strane, priznao je i da se na početku karijere plašio mečeva sa Nadalom i Federerom. Ali, kasnije je shvatio kakve igrice igrajku, posebno Španac. 

 

Foto: Reuters

Rodžer Federer, Rafal Nadal i Novak Đoković

 

- Igrao sam sa Nadalom na Rolan Garosu i jako smo blizu u svlačionici. Trudimo se da damo jedan drugom prostora, ali tada svlačionica i nije baš nije velika.  Nadal skače po svlačionici, kao što to radi i pred meč, trči pored tebe, čujem muziku koju sluša na slušalice... To me je baš iznerviralo. Na početku karijere nisam shvatao da je to deo scenarija. To je znalo da me zastraši, ali me je isto tako motivisalo da i sam radim neke stvari i pokažem da sam sprema. Da sam spreman za bitku, za rat - jasan je bio srpski teniser.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Građani treba da znaju na kakve su prevare spremne opozicione liste! Oglasio se SNS povodom odbacivanja liste Save Manojlovića
Izbori 2024

Građani treba da znaju na kakve su prevare spremne opozicione liste! Oglasio se SNS povodom odbacivanja liste Save Manojlovića

Opštinski odbor Vračar Srpske napredne stranke (SNS) saopštio je danas, povodom odluke Opštinske izborne komisije (OIK) gradske opštine Vračar koja je odbacila listu "Dr Savo Manojlović i ja sam Vračar - Kreni-promeni" zbog nepoštovanja propisa o zastupljenosti polova, ali i zbog nedovoljnog broja potpisa, da građani mogu još jednom da se uvere na kakve su sve prevare spremni predstavnici opozicionih lista.

14.05.2024

19:56

Vesti

Nacionale: Muškarci koji su u zgradi Opštine Leposavić koristili kokain na fotografiji sa Vokrijem i Radomirovićem
Politika

Nacionale: Muškarci koji su u zgradi Opštine Leposavić koristili kokain na fotografiji sa Vokrijem i Radomirovićem

Grupa Srba sa severa Kosova fotografisala se ispred zgrade opštine Leposavić sa zamenikom ministra za lokalnu samoupravu Arberom Vokrijem, zamenikom ministra za zajednice i povratak Radoicom Radomirovićem, kao i kandidatkinjom za poslanicu u Evropskom parlamentu Austrijankom Kati Šneberger, a među njima su, kako piše Nacionale, dvojica muškaraca za koje je taj portal ranije objavio da su konzumirali narkotike u zgradi opštine Leposavić.

14.05.2024

20:22

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!
Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!

Nedelja zajedništva i sećanja u šabačkoj Ekonomsko-trgovinskoj školi "Stana Milanović" obeležena je na poseban način - otvaranjem Staninog sokačeta, koje će predstavljati ulaz u školu i novo poglavlje života svakog njenog učenika.

14.05.2024

17:19