• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2023

21:23

Siner jasan: Meč sa Novakom će pokazati gde sam!

REUTERS/Toby Melville

Tenis

Siner jasan: Meč sa Novakom će pokazati gde sam!

Podeli vest

Nalazite se pred nekim ko ima 24 grend slem titule, poručio je Siner.

Sve je spremno za početak Završnog mastersa u Torinu! Novak Đoković nalazi se u grupi sa Holgerom Runeom, Stefanosom Cicipasom i Janikom Sinerom, a upravo je Italijan uoči starta turnira pričao o rivalstvu sa srpskim teniserom. 

- Nalazite se pred nekikm ko ima 24 grend slema, tri od četiri ove godine su njegovi. U smislu rezultata, on je najbolji kog je ovaj sport imao. U istoj smo grupi, ovo su jako važni mečevi za rast mene kao igrača, one koje posebno pratim, pobeđujem ili učim. Đoković će mi reći gde se sad nalazim. Osećam da sam mu bio bliže ove godine u polufinalu Vimbldona, bez obzira što sam izgubio u tri seta. Bio sam bliži nego prošle godine u četvrtfinalu, kada smo igrali pet setova. Jedva čekam taj meč. Za to se trenira svakog dana, to su mečevi koji me drže pod pritiskom - rekao je Siner pred početak Završnog mastersa u Torinu. 

Italijan započinje grupu u nedelju od 14:30 protiv Stefanosa Cicipasa. 

- San svakog igrača je da igra ATP Finale. Najboljih osam u godini, u Torinu. To mi je bio cilj od početka sezone, rano sam uspeo da obezbedim plasman. Srećan sam, to je potvrda da radim dobro i da sam već stabilan na visokom nivou. Moramo da razumemo koliko nam treba turnira da bismo se kvalifikovali. Igrati u Torinu mi mnogo znači jer volim taj osećaj da igram pred domaćom publikom. To je nov mentalitet i nešto što me motiviše. Volim kad su ljudi na mojoj strani, zato želim dobar rezultat u Torinu - dodao je mladi italijanski trener. 

Foto: EPAIMAGES

 

Nije nikada Janik Siner krio da ima visoke teniske ambicije i da mu novac nije bitan. 

- Moj cilj nije da pravim novac, već da budem najbolja moguća verzija sebe i možda jednog dana i broj jedan na svetu. Videćemo. Možda je četvrto mesto moj limit? Želim da saznam. I da bih to uradio, nečeg moram da se odreknem, inače će sezona postati nepodnošljiva. Godinu ću završiti sa 22 turnira. Neko će reći, Janik je ojačao svoju muskulaturu. Pa dobro, umesto da sam se šetao, radio sam u teretani. To je jedini način da napredujete - podvukao je Siner. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bojkot opozicije propao! Idu na izbore sa onima koji ne idu na izbore! (VIDEO)
Izbori 2024

Bojkot opozicije propao! Idu na izbore sa onima koji ne idu na izbore! (VIDEO)

Jučerašnji dan u Narodnoj skupštini doneo je neke veleobrte na srpskoj političkoj sceni. Deo opozicije koji tobož bojkotuje izbore 2. juna, na čelu sa Draganom Đilasom i Milošem Jovanovićem, razotkriven je od strane Zorana Lutovca i Aleksandra Jovanovića Ćute, koji su im se javno zahvalili na tome što izlaze na izbore sa njima!

11.05.2024

18:59

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija