• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2022

10:47

KIRJOS SE ČUO SA NOVAKOM, PA ZAPALIO AUSTRALIJU! Želim da je**no osvoji! Kao da je oružje za masovno uništenje... (VIDEO)

printscreen

Tenis

KIRJOS SE ČUO SA NOVAKOM, PA ZAPALIO AUSTRALIJU! Želim da je**no osvoji! Kao da je oružje za masovno uništenje... (VIDEO)

Podeli vest

Novaka Đokovića u subotu od 23.30 čeka suđenje u Federalnom sudu, nakon koga će definitivno znati da li će moći da učestvuje na ovogodišnjem Australijan openu ili će biti deportovan

Jedan od igrača koji brane prvog tenisera sveta od početka torture u Melburu je Nik Kirjos. Godinama je u svađi sa Novakom Đokovićem, ali ne zatvara oči, ne želi da trpi nepravdu, koju vlast Australije nanosi Srbinu.

- Taj ministar Aleks Hok kaže da je Novak Đoković pretnja našim granicama, ja kažem da nije, tretiramo ga kao da je oružje za masovno uništenje. Došao je da igra tenis, razumem to da ga napadaju zato što nije vakcinisan, ali ima dokumentaciju koja mu dozvoljava da igra - poručio je Kirjos u jednom podkastu.

- Sada su sav bes usmerili na njega kako bi ga izbacili iz zemlje. Ništa nije uradio, samo hoće da igra tenis. Važno je da igra ovde i važno je za sport!

Ako Novaku budu dozvolili da igra, ne bi bilo čudno da na tribinima vidimo i Nika. 

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

- Želim da je**no osvoji Australijan open i da potom šetam sa majicom na kojoj piše "idemo" i sa maskom Novak Đoković. Bilo bi je**no sjajno - nasmejao se Kirjos.

Australijanac je otkrio da mu se Novak nedavno javio putem društvenih mreža.

- Novak mi se javio preko Instagrama i zahvalio mi se što sam se zauzeo od njega, nije očekivao to od mene, očigledno je da pod velikim pritiskom, ceo svet je protiv njega. Mislim da mu je potrebna ljudska podrška.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)

 

Australijski teniser je na svom Instagramu postavio deo gostovanja u podkastu gde se osvrnuo na celokupnu situaciju sa Đokovićem.

- Mi ga samo tretiramo kao Novaka Đokovića, a ne kao ljudsko biće. Zamislite kako se on sada oseća. Verovatno sada malo želi i podrške od nas drugih igrača. E, pa od mene je ima - rekao je Kirjos.

- On je samo želeo da dođe ovde i igra Australijan open i msilim da je veoma bitno da ga igra. Mi ovde volimo sport. Sport je nešto što bi trebalo da nas spaja. Bez obzira koje si rase, na kraju svi jedni drugima pružamo ruke. Prošlo je mnogo vremena otkako smo bili ovako podeljeni. Mediji su je***i problem, oni nas uništavaju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Danke Ilić ostavio jednu stvar na majčinom grobu! Niko ne zna šta je hteo da poruči, a zakleo se jednoj osobi da će je poslušati
Hronika

Ubica Danke Ilić ostavio jednu stvar na majčinom grobu! Niko ne zna šta je hteo da poruči, a zakleo se jednoj osobi da će je poslušati

Na novom Zlotskom groblju na sahrani Svetlane Dragijević je bio prisutan osumnjičeni za ubistvo male Danke Ilić, Dejan Dragijević i suprug Radoslav, pod policijskom pratnjom. Oni su dovedeni na sahranu Svetlane Dragijević. Sa lisicama na rukama, ova dvojica su izvedena iz policijske marice pred okupljene, što je izazvalo različite reakcije kod prisutnih. Malobrojni očevidci su primetili da je Dejan Dragijević, uprkos situaciji u kojoj se nalazi, delovao sasvim normalno i opušteno.

19.05.2024

12:40

Vozio kamion pijan i drogiran! Policajci mu oduzeli vozilo
Incident u saobraćaju

Vozio kamion pijan i drogiran! Policajci mu oduzeli vozilo

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju podneli su prekršajnu prijavu protiv dvadesetšestogodišnjeg vozača teretnog vozila koji je vozio bez vozačke dozvole, pod dejstvom amfetamina i sa 1,91 promila alkohola u organizmu, sleteo sa puta i tom prilikom je nastala manja materijalna šteta na vozilu.

19.05.2024

16:22

Planeta

Spasioci odjurili na mesto incidenta! Postoje dve verzije događaja o nesreći iranskog predsednika!
Planeta

Spasioci odjurili na mesto incidenta! Postoje dve verzije događaja o nesreći iranskog predsednika!

Vest da je helikopter koji je prevozio iranskog predsednika Ebrahima Raisija imao problema pri sletanju zbog otežanih vremenskih uslova, odnosno magle, odjeknula je svetom a i dalje nije poznato šta se tačno dogodilo. Postoje dve verzije, da je do nesreće zaista došlo ili da je helikopter sleteo nakon čega je predsednik nastavio kopnenim putem. Nijedna nije zvanično potvrđena, očekuje se svakog časa da se sazna šta se zaista desilo.

19.05.2024

15:55

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12