• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B:

28.04.2024

18:50

KRAJ: Novi poraz Partizana!

Starsportphoto©

Partizan

KRAJ: Novi poraz Partizana!

Podeli vest

Uživo pratite meč 32. kola Superlige Srbije između Partizana i TSC-a.

PARTIZAN - TSC   1:2 (1:1)

Strelci: Natho 34 - Ćirković 30, Jovanović 76
Grad: Beograd

Stadion Partizana

Sudija: Minaković Nenad

Partizan: Jovanović - Antić, Kovačević, Stojković, Filipović - Ovusu (od 81. Janković), Kastiljo - Zahid, Natho, Goh (od 67. Kalulu) - Saldanja (od 86. Nikolić)
Trener: Igor Duljaj

TSC: Ilić – Cvetković, Đorđević, Stojić, Petrović – Stanić (od 72. Jovanović), Pejić - Đakovac, Radin, Ćirković (od 90. Šoš) – Pantović (od 97. Antonić)
Trener: Žarko Lazetić

 

UŽIVO: 

Drugo poluvreme: 

KRAJ! 

97. minut - Poslednja izmena Žarka Lazetića, na terenu je Goran Antonić. Biće još dva minuta igre u Humskoj pokazuje glavni arbitar Nenad Minaković. 

94. minut - Kratak prekid meča nakon sudara Kastilja i Milana Radina. Ostao je vezista TSC-a bez vazduha, ali će biti u stanju da nastavi utakmicu. 

90. minut - Sedam minuta nadoknade u Humskoj! 

87. minut - NEMA GOLA! Bio je Denil Kastiljo u ofsajdu prilikom centaršuta Gajasa Zahida, ostaje 1:2! 

87. minut - Čeka se intervencija iz VAR sobe, utisak je da Nenad Minaković ima problema sa komunikacijom. 

 

 

85. minut - GOOOOOOOOL! Vraća se Partizan golom Denila Kastilja! Mladi vezista najbolje se snašao nakon centaršuta Zahida, ali se čeka potvrda iz VAR sobe. 

83. minut - Još jedna velika prilika za TSC, ali je trapavo reagovao Miloš Pantović! Prelako su gosti došli do gol-šanse, praktično iz četiri dodavanja lopta je stigla u peterac, ostaje 1:2. 

79. minut - Novi propust Partizanove odbrane, ponovo je veliki posao odradio Aleksandar Ćirković koji je pronašao Đakovca, ali na vreme reaguje Aranđel Stojković i sprečava čist gol TSC-a. 

76. minut - GOOOOOOOOOOL! TSC ponovo vodi, rezervista Saša Jovanović šalje loptu iza leđa nemoćnom Aleksandru Jovanoviću - 1:2! Ponovo je loše reagovala odbrana crno-belih, Filipović i Stojković ostavili su mnogo prostora za Đakovca koji je savršenim centaršutom pronašao napadača. 

 

 

73. minut - Potpuno je opao ritam utakmice nakon dve šanse koje je imao TSC. Svesni su crno-beli da bi svaka greška mogla skupo da ih košta, potpuno su fokusirani na odbranu svog gola. 

Foto: Starsportphoto©

 

69. minut - Nova prilika za TSC i ponovo je u centru pažnje bio Miloš Pantović. Bivši fudbaler Zvezde i Voždovca došao je do lopte pored Antića i gađao iz teške situacije, bez opasnosti po Jovanovića, ostaje 1:1. 

67. minut - Prva promena večeras, Igor Duljaj na teren šalje Alda Kalulua umesto Goha. Imao je reprezentativac Južne Koreje mnogo obaveza i u defanzivi kako bi pomogao Stojkoviću u borbi protiv Ćirkovića. 

63. minut - Odlično su sarađivali gosti. Cvetković je uposlio Ćirkovića, a ovaj Pantovića koji je iz teške pozicije oprobao udarac. Lopta je okrznula okvir gola, ali Jovanović nije imao posla ovaj put.

59. minut - Ponovo "rovovska borba" na sredini terena, izuzetno su pažljivi rivali u Humskoj! 

54. minut - Dugo je trajao napad Partizana, crno-beli su u jednom momentu tražili i penal nakon što je Nemanja Petrović rukom zakačio loptu, ali najstrože kazne nije bilo. U nastavku lopta stiže do Kastlja, ali je lak posao to za Ilića. 

52. minut - Zanimljiv pokušaj Đorđevića koji je na ivici kaznenog prostora sačekao povratnu loptu Đakovca, ali se defanzivac TSC-a okliznuo i poslao loptu daleko preko gola, ostaje 1:1. 

49. minut - Oštar start Aranđela Stojkovića koji je na polovini terena "počistio" Aleksandra Ćirkovića. Dobra vest za crno-bele je da je glavni arbitar progledao kroz prste iskusnom defanzivcu. 

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! 

Foto: Starsportphoto©

 

Prvo poluvreme: 

45. minut - Za kraj poluvremena Mateus Saldanja je samom sebi kreirao šansu nakon rikošeta na sredini terena. Brazilac je povukao kontru, pokušao da šutira pored Stojića, ali bez opasnosti po gol TSC-a. 

40. minut - U finišu prvog dela igre ponovo TSC ima incijativu i igra se uglavnom na polovini Partizana. Novi dobar potez Ćirkovića pored Stojkovića, ali je na mestu bio Denil Kastiljio kog u kontri zaustavlja Ifet Đakovac. 

36. minut - Malo je falilo da TSC ponovo povede! Još jednom je Ćirković napravio lom po levoj strani, poslao ostar centaršut na drugu stativu gde je spreman bio Pantović, ali je za stotinku napadač TSC-a kasnio, ostaje 1:1. 

34. minut - GOOOOOOOOOOOOL! Ekspresan odgovor Partizana preko Bibarsa Natha koji pogađa gol iz slobodnog udarca. Spektakularan potez iskusnog Izraelca - 1:1. 

 

 

30. minut - GOOOOOOOOOOOOL! Vodi TSC u Humskoj, Aleksandar Ćirković je iskoristio veliku grešku Partizanove odbrane - 0:1! Svemu je prethodila sjajna asistencija Miloša Pantovića sa desnog boka. 

26. minut - Velika borba vodi se na sredini terena, obe ekipe čekaju grešku rivala kako bi napali. 

23. minut - Sporna situacija na ivici kaznenog prostora, u duelu su bili Saldanja i Stojić, a glavni arbitar dosudio je faul u napadu pošto je napadač Partizana oborio štoper TSC-a. 

20. minut - Sve više se igra na polovini koju brani TSC, ali otvara to mnogo prostora za goste. Sada je sevnula kontra preko Ćirkovića, reaguje dobro Bojan Kovačević. 

Foto: Starsportphoto

 

17. minut - Nakon uvodnog pritiska gostiju razigrali su se i crno-beli. Sada su Natho i Saldanja kombinovali na levoj strani, ali dobro reaguje Stojić. Imaće Partizan prvi korner na meču, nakon udarca iz ugla, opasnost pred svojim golom čisti Veljko Ilić. 

14. minut - Beležimo i prvi pokušaj Partizana preko Bibarsa Natha! Kapiten crno-belih oprobao je svoj udarac iz slobodnog udarca nakon faula Alekse Pejića, ali lopta pogađa samo živi zid. 

11. minut - Totalna inicijativa gostiju na startu utakmice. Štoperi TSC-a dugim pasovima pokušavaju da pronađu rupu u Partizanovoj odbrani, sada je nakon dodavanja Pejića na pravom mestu bio Jovanović i pokupio čistu loptu. 

7. minut - Još jedan nalet TSC-a u Humskoj, Ćirković je prelako prošao pored Aranđela Stojkovića i pokušao da pronađe Pantovića na drugoj stativi. Ipak, na pravom mestu bio je Aleksandar Jovanović. 

5. minut - Evo je prva opasnost pred golom Partizana, Ifet Đakovac je sačekao dubinski pas Ćirkovića, poslao povratnu loptu do Petra Stanića, ali se bivši vezista Zvezde nije najbolje snašao, ostaje 0:0. 

4. minut - Traje uvodno opipavanje snaga u Beogradu, TSC ima posed na startu utakmice, ali mahom štoperi gostiju iz Bačke Topole. 

1. minut - Utakmica u Humskoj počinje! 

Pre meča: 

19:15 - Večerašnja utakmica za oba tima ima ogroman ulog budući da bi Partizan pobedom praktično obezbedio drugo mesto, a samim tim i kvalifikacije za Ligu šampiona. TSC se, sa druge strane, nada pobedi kojom bi zakuvali situaciju pred finiš sezone u Superligi Srbije. 

19:08 - Partizan i TSC bili su dva puta rivali ove sezone. U prvom kolu su Topolčani došli do boda protiv crno-belih na svom terenu, a potom su u Humskoj naneli težak poraz Partizanu. Dakle, četa Igora Duljaja ove sezone nema trijumf nad TSC-om. 

18:57 - Žarko Lazetić odlučio se za očekivanih 11 - Ilić – Cvetković, Đorđević, Stojić, Petrović – Stanić, Pejić - Đakovac, Radin, Ćirković – Pantović.

Foto: Starsportphoto©

 

18:54 - Pozati su i sastavi za večerašnji duel. U timu Partizana zbog povrede nema kapitena Svetozara Markovića zbog čega će štopera danas igrati Aleksandar Filipović. Uz to, u startnu postavu vraća se Mateus Saldanja koji se oporavio, a tu je i Bibars Natho. 

18:51 - Sa druge strane, TSC igra dobro u poslednje vreme, u prošlom kolu savladali su Vojvodinu na svom terenu i eventualnom pobedom večeras došli bi na samo četiri boda zaostatka u odnosu na Partizan. 

18:49 - Crno-beli se nalaze u slaboj formi budući da su vezali tri poraza, dva protiv Crvene zvezde, a jedan od Čukaričkog. Partizan je tako ispao iz trke za titulu, ali ostao i bez trofeja u Kupu, a sada ih očekuje pakleno težak posao da zadrže drugo mesto na tabeli. 

18:45 - Dobro došli na lajv prenos utakmice drugog kola plej-ofa Superlige Srbije između Partizana i TSC-a. Sve detalje sa ovog meča uživo možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Žarić Kovačević: Đilasu se raspada stranka na svim nivoima
Politika

Žarić Kovačević: Đilasu se raspada stranka na svim nivoima

"Javio sе Dragan Ðilas da sе buni, a ni sam nе zna da li hoćе ili nеćе na izborе, vеliki lidеr komе sе raspada stranka na svim nivoima - u nеkim lokalnim samoupravama izlazе na izborе po sistеmu "koalicija daj šta daš", a na nеkim lokalima nе. Nigdе vеzе sa politikom, vеć samo propaganda i politikanstvo", izjavila je danas Jеlеna Žarić Kovačеvić član Prеdsеdništva Srpskе naprеdnе strankе.

13.05.2024

21:18

TV

Šta se krije iza Putinove smene Šojgua? Pomoć koju dobija Ukrajina sa Zapada neće ostati nenaplaćena!
Live TV

Šta se krije iza Putinove smene Šojgua? Pomoć koju dobija Ukrajina sa Zapada neće ostati nenaplaćena!

Jedan od najsmrtonosnijih napada na Belgorod dogodio se juče. Rat između Rusije i Ukrajine ušao je u 810. dan. O toku rata u Ukrajini, ali i o drugim važnim svetskim temama govorili su, u emisiji "Rat uživo" Srđan Simić iz Centra za društvenu stabilnost i istoričar Aleksandar Gajić. Uživo u program uključio se i ratni reporter Danijel Simić koji je komentarisao vezu između Šojgua, Putina i Prigožina.

13.05.2024

19:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Darko Šarić: "Ovo je da čovek poludi, sramota šta tužilac radi!" Stigli novi dokazi o skaj aplikaciji, burno na suđenju!
Hronika

Darko Šarić: "Ovo je da čovek poludi, sramota šta tužilac radi!" Stigli novi dokazi o skaj aplikaciji, burno na suđenju!

Suđenje Darku Šariću i ostalim optuženima za pokušaj diskreditacije i planiranje ubistva svedoka saradnika u drugom postupku Nebojše Joksovića, odloženo je danas u Specijalnom sudu u Beogradu, pošto su branioci braće Darka i Duška Šarića sudskom veću dostavili presudu Evropskog suda pravde vezano za korišćenje informacija prikupljenih putem Skaj aplikacije kao dokaza pred nacionalnim sudovima.

13.05.2024

16:49

Planeta

Zabava

56.Majska izložba Ulupuds-a
Kultura

56.Majska izložba Ulupuds-a

56. Мајска изложба под слоганом „Генеза“ представиће радове уметника примењене уметности, који су, кроз различите медије, приказали свој поглед на свет. Имајући у виду да је презентација различитих дисциплина приоритна, с обзиром на распрострањеност примењене уметности у свакодневном животу (и култури генерално), овогодишњу Мајску изложбу ће посетиоци моћи да сагледају као целину која даје увид у иновативне методе уметничког деловања у савременом друштву.

13.05.2024

15:46

Најава 56. Мајске изложбе "Генеза"
Kultura

Најава 56. Мајске изложбе "Генеза"

56. Мајска изложба под слоганом Генеза представиће радове уметника примењене уметности, који су, кроз различите медије, приказали свој поглед на свет. Имајући у виду да је презентација различитих дисциплина приоритна, с обзиром на распрострањеност примењене уметности у свакодневном животу (и култури генерално), овогодишњу Мајску изложбу ће посетиоци моћи да сагледају као целину која даје увид у иновативне методе уметничког деловања у савременом друштву.

13.05.2024

10:31

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Jagnje na sto načina! Piroćanci znaju kako
Srbija

Jagnje na sto načina! Piroćanci znaju kako

Tradicionalna manifestacija za ljubitelje vrhunske jagnjetine sa Stare planine - "Jagnjijada" u pirotskom selu Krupac, biće održana narednog vikenda, 18. i 19. maja u dvorištu seoske škole u ovom selu.

12.05.2024

11:00