• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.04.2024

07:30

Partizan će morati jače, bolje i brže! Moćna poruka Smailagića

Starsportphoto

Partizan

Partizan će morati jače, bolje i brže! Moćna poruka Smailagića

Podeli vest

Košarkaš Partizana Alen Smailagić ubacio je pet poena u pobedi nad Albom (94:83) u 33. kolu Evrolige i imao bitnu ulogu u pojedinim momentima meča, ali se već okrenuo meču sa Valensijom narednog petka.

Kao što je svima koji prate Partizan sada već jasno, crno-beli moraju da pobede španski klub u Beogradskoj areni, ali ni to im ne garantuje plasman u nastavak takmičenja, tačnije plej-in. Smajli kaže da se nada će sve na kraju biti kako treba.

- Potrebno je da se sve kockice poklope, a na nama je da pobedimo Valensiju i da damo sve do sebe. Pogotovo jer znamo da su dobri defanzivno i da igraju fizički jako. Moraćemo da igramo jače, bolje i brže od njih - jasan je Smajli u izjavi za Sport klub.

Nakon bitne pobede, na konstataciju novinara da je borben, ali da to ne ulazi u statistiku, srpski reprezentativac imao je spreman odgovor.

- Moja uloga ove sezone je da donosim energiju. Nadam se da ću to raditi do kraja sezone, ali i do kraja svoje karijere. To vidi onaj koji mora da vidi i onaj koji se razume. Ostalima ne moram da se objašnjavam - rekao je Smailagić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija