• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.02.2024

23:57

Koga nema bez njega se može! Koprivica iskren nakon pobede u Kupu (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

Koga nema bez njega se može! Koprivica iskren nakon pobede u Kupu (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Partizana plasirali su se u polufinale Kupa Radivoja Koraća, pobedom nad apsolutnim autsajderom Hercegovcem iz Gajdobre, naselja u Bačkoj, rezultatom 92:67 (14:13, 23:16, 27:19, 28:19), a jedan od najefikasnijih na terenu bio je mladi centar Balša Koprivica sa 13 poena.

On je nakon meča analizirao duel sa potpunim autsajderom koji se ipak nije predavao do kraja i otkrio uzrok mučenja u prvom poluvremenu.

- Imali smo manjak energije u prvom poluvremenu, oni su lepo ušli u utakmicu, borili su se. Mislim da smo ih u drugom preokrenuli jer je protok lopte bio bolji, bili smo na skoku i pogađali šuteve. Meni je cilj bio da dignem ekipu pošto smo primali lake poene u prvom poluvremenu i hteo sam da iskoristim svoju visinu i zaključam reket - kaže Balša.

Izabranici trenera Željka Obradovića sutra protiv Vojvodine od 21.00 igraju polufinale Kupa Koraća, a Koprivica je svestan da sve ekipe protiv Partizana imaju najviše ambicije.

- Ispratili smo prvi meč Vojvodina - Mega.  Novosađani su uspeli da pobede Megu, to govori da su kvalitetna ekipa, imaju kvalitetne igrače i biće spremni za nas - jasan je srpski košarkaš.

U Kupu Koraća postoji ograničenje broja stranaca, ali Koprivica smatra da to ne remeti njegovu ekipu.

- Imamo kvaliteta da ako jedan igrač ne igra, bilo ko od nas izađe i pruži više nego obično. Svi verujemo jedni drugima i imamo kvalitet da igramo, makar sa osam igrača - zaključio je Koprivica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Partizan prošao, Hercegovac pokazao zube! Crno-beli u polufinalu Kupa Koraća (FOTO)
Partizan

Partizan prošao, Hercegovac pokazao zube! Crno-beli u polufinalu Kupa Koraća (FOTO)

Košarkaši Partizana plasirali su se u polufinale Kupa Radivoja Koraća, pobedom nad apsolutnim autsajderom Hercegovcem iz Gajdobre, naselja u Bačkoj, rezultatom 92:67 (14:13, 23:16, 27:19, 28:19). Izabranike Željka Obradovića sutra od 21.00 (Arena 1 premijum) očekuje duel sa Vojvodinom koja je iznenadila Megu (100:92), dok se u drugom polufinalu od 17.00 (Arena 1 premijum), sastaju Crvena zvezda i Čačak 94.

15.02.2024

21:40

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija