• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.02.2024

17:02

Partizan odredio sastav za Kup u Nišu! Ovi stranci su otpali sa Željkovog spiska! (FOTO)

abaliga.com

Partizan

Partizan odredio sastav za Kup u Nišu! Ovi stranci su otpali sa Željkovog spiska! (FOTO)

Podeli vest

KK Partizan odredio sastav ekipe za predstojeći Kup Radivoja Koraća!

Trener aktuelnog šampiona ABA lige Željko Obradović izabrao je 12 igrača koji će predstavljati ekipu u borbi za prvi trofej u 2024. godini.

Obradović je morao da se opredeli za četvoricu od sedmorice stranaca, s obzirom na činjenicu da je po pravilniku ograničen broj košarkaša iz inostranstva. Iskusni stručnjak odlučio je da van ekipe koja će predstavljati Partizan u Nišu ostanu Džejlin Smit, Mateuš Ponjitka i Bruno Kaboklo.

Dakle, sastav crno-belih u Nišu izgledaće ovako: Kevin Panter, Tristan Vukčević, Zek ledej, Aleksa AVramović, Balša Koprivica, Alen Smailagić, Ognjen Jaramaz, Džejms Naneli, Uroš Trifunović, Danilo Anđušić, Pi Džej Doužer i Frenk Kaminski.

Za očekivati je bilo da na spisku budu Ledej, Naneli i Doužer, a jedina dilema bila je hoće li u timu biti brazilski centar Bruno Kaboklo ili Amerikanac Frenk Kaminski. Stručni štab Partizana na kraju je odlučio da to bude Kaminski, koji je podigao nivo forme u poslednje vreme.

 

 

Treba napomenuti da kapiten Kevin Panter ima državljanstvo naše zemlje, koje je dobio još dok je igrao za Crvenu zvezdu tokom 2019. i 2020. godine.

Kup Radivoja Koraća na programu je od 14. do 17. februara i svi mečevi biće odigrani u niškoj dvorani "Čair".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija