• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.01.2024

21:06

Posebna podrška! Legendarni kapiten bodrio crno-bele u Atini (FOTO)

Starsportphoto

Partizan

Posebna podrška! Legendarni kapiten bodrio crno-bele u Atini (FOTO)

Podeli vest

Košarkaše Partizana u porazu protiv Panatinaikosa (84:71) u okviru 22. kola Evrolige gledao i čuveni Saša Ilić.

Proslavljeni fudbaler, a sada trener nije propustio priliku da isprati svoj voljeni klub na gostovanju u Atini!

Dugogodišnji kapiten crno-belih trenutno sa klupe vodi grčki Atromitos, a večeras je u "OAKA areni", gde izabranici Željka Obradovića odmeravaju snage sa "zelenima".

Sale je na svom Instagram nalogu objavio fotografiju sa tribina, uz emotikone crnog i belog srca, čime je oduševio "grobare". On je miljenik navijača, čovek koji je u Humskoj, sa prekidima, proveo preko 20 godina.

Foto: printscreen instagram

 

Za to vreme oborio je i mnoge rekorde, odigrao 875 utakmica, čime je pretekao Momčila Mocu Vukotića, a dao je čak 240 gola. Osvojio je sa "parnim valjkom" 11 titula prvaka države i sedam trofeja u Kupu, a tome je dodao i nastupe u Ligi šampiona 2003. i 2010. godine.

Trenersku karijeru nekada sjajni vezista počeo je u mlađim reprezentativnim selekcijama Srbije, potom je u sezoni 2021/22. vodio Čukarički, da bi narednu proveo u bugarskom CSKA iz Sofije.

Foto: Starsportphoto

 

Krajem oktobra prošle godine Ilić je seo na klupu Atromitosa, koji je u tom momentu bio pretposlednji tim u Superligi Grčke. Na 13 mečeva nema poraz, ostvario je sedam trijumfa i šest remija, pa je njegova ekipa sada na sedmoj poziciji sa 23 boda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija