• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: LJ.V.

19.01.2024

15:09

Glumica koja obožava Partizan objasnila zašto je zavolela crno-beli tim

Privatna arhiva

Partizan

Glumica koja obožava Partizan objasnila zašto je zavolela crno-beli tim

Podeli vest

Mlada glumica Anja Pavićević ovih dana je u centru pažnje zbog njene emotivne reakcije na utakmici Partizana protiv Makabija, a sada je za "Informer" pričala o tome kako je zavolela ovaj klub i šta za nju znači beogradski crno-beli tim.

Anja Pavićević je popularnost stekla u serijama "Močvara" i "Kalkanski krugovi", a sada ju je javnost upoznala u potpuno drugačijem izdanju. Partizan je napravio neverovatan preokret u utakmici Evrolige protiv Makabija, a njena emotivna reakcija u dvorani oduševila je sve navijače ovog kluba.

 

 

Harizmatična glumica je odrasla u sportskoj porodici. Njen otac je predsednik KK Mornar iz Bara Đorđije Pavićević, dok je njen stric Mihailo Pavićević, trener istog tima, ipak Anja je veliki navijač Partizana i redovno ide na utakmice. 

Ona je za "Informer" govorila o svojoj ljubavi prema košarci i Partizanu. Navela je omiljene momente koji je vežu za crno-bele i zbog čega obožava ovaj klub.

Kada ste počeli da navijate za Partizan?

- Rasla sam u kući koja je pratila sve košarkaške utakmice pogotovo kada igra Partizan. Trenutak kada sam osetila da je Partizan poseban klub je bio tog 25.aprila 2010. godine kada je Kecman dao trojku za pobedu protiv Cibone u Zagrebu u finalu ABA lige.

​Da li ste dobili dosta poruka zbog vaše reakcije protiv Makabija?

- Dobila sam divne poruke posle snimljene reakcije na utakmici protiv Makabija. Ono što je najdivnije kod "grobara" je sto se čuvamo i pazimo i volimo i držimo zajedno. Takvu toplinu sam osetila od svih koji su mi pustili poruku.

Foto: Privatna arhiva

 

 

Koju utakmicu posebno pamtite?

- Kao što sam rekla pamtim tu kada je Kecman dao trojku protiv Cibone. Ali takođe jedna od najznačajnijih  u istoriji Partizana je u maju 2010.godine na fajnl-foru protiv CSKA iz Moskve. Ta utakmica je i za mene mnogo značajna jer smo tata i ja napravili događaj od gledanja te utakmice. Tokom tog meča me je tata učio svemu o košarci, od pravila, istorije Partizana, igrača, trenera...

Da li imate neku zanimljivu anegdotu s mečeva Partizana?

- Ne mogu da se setim sada neke anegdote sa utakmice, ali nešto što me je dodatno približilo Partizanu to je kada je neko davno leto Duško Vujošević bio u Baru. Ne sećam se da li je privatno bio u Baru ili radi priprema pred sezonu. Dule je mom tati i stricu rekao da njegovi igrači moraju mesečno makar dve knjige da pročitaju. Sećam se da je moje oduševljenje bilo ogromno i tada sam videla da Partizan ima veliku kulturu.

Ko vam je omiljeni igrać?

- Omiljeni mi je Dušan Kecman verovatno zato sto mi je njegova trojka urezana u pamćenje kao moja prva odgledana utakmica Partizana. A sada u ovom sastavu Partizana ne bih mogla da izdvojim omiljenog košarkaša. Nisam stručna osoba koja može  dobro da analizira. Ali kod mladih igrača volim kada vidim hrabrost na terenu, a ta luda hrabrost vidim da postoji u Urošu Trifunoviću.

 

 

Koliko često idete na utakmice?

- Najdužu pauzu koju sam napravila u gledanju utakmica bilo je 2017. i 2018.godine. Tada sam bila na početku studiranja, a moj fakultet je takav da moramo da ostanemo 12 sati imamo nastavu i radimo i vežbamo i prosto nisam imala vremena ni za porodicu a kamoli za utakmice. Ali sam se vratila kulturi gledanja utakmica, i kada god ne igram predstavu ili ne snimam, ja sam u Areni i pratim Partizan.

Ko vam pravi društvu u dvorani?

- Najčešće idem sa tatom na utakmice. Kada on nije tu idem sa nekim iz društva. Ali uvek sa ljudima koji su strastveni navijači i vole Partizan više od svega.

Da li ste upoznali trenera Partizana Željka Obradovića?

- Željka sam upoznala na kratko dok je bio na večeri sa mojim tatom. Ne mogu reći da sam ga upoznala jer je sve na bilo na brzinu, tako da će biti prilike, nadam se, da ga malo bolje upoznam.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija