• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.01.2024

19:01

Hrvati igračima Partizana skandirali "cigani, cigani"! Željkov odgovor je hit!

Starsportphoto

Partizan

Hrvati igračima Partizana skandirali "cigani, cigani"! Željkov odgovor je hit!

Podeli vest

Simpatična scena na utakmici ABA lige.

Košarkaši Partizana juče su u Zagrebu savladali Cibonu sa 87:74 u meču 16. kola ABA lige, a prema pisanju hrvatskih medija, na tom meču desila se jedna krajnje neuobičajena scena!

Iako su košarkaši crno-belih, ali i trener Željko Obradović, u prestonici Hrvatske fantastično dočekani, mala grupica navijača Cibone tokom meča počela je da skandira igračima i stručnom štabu Partizana "Cigani, Cigani".

Foto: Starsportphoto

 

 

Krajnje neuobičajeno, pošto je to pogrdan nadimak navijačima Crvene zvezde.

Prema pisanju "Večernjeg lista", Željko Obradović je čuo to pogrdno skandiranje, ali nije se naljutio, već mu je bilo simpatično. Okrenuo se ka grupi navijača i imao jasnu poruku.

- Pa, nismo mi "cigani", mi smo "grobari" - rekao je Obradović kroz osmeh, a prenosi "Večernji list".

Foto: printscreen večernji list

 

 

Inače, pre i posle utakmice sve je prošlo u jako prijatnom ambijentu. Cibona je zamolila crno-bele da u Zagreb dođu dan ranije, kako bi treneri održali zajedničku konferenciju za medije, a cilj je promovisanje košarke i regionalnog takmičenja, ali i obeležavanje jednog od "klasika" regionalne košarke.

Neposredno pre duela, Željko Obradović je dočekan ovacijama domaćih navijača, a srdačno se pozdravio i sa Aleksandrom Petrovićem, legendom košarke u Hrvatskoj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Za napad na nastavnika do osam godina zatvora - Novi zakon o zaštiti prosvetnih radnika uskoro stupa na snagu!
Društvo

Za napad na nastavnika do osam godina zatvora - Novi zakon o zaštiti prosvetnih radnika uskoro stupa na snagu!

Posle niza napada na nastavnike u školama Vlada je prihvatila je zahtev prosvetnih radnika da se promeni Krivični zakonik kako bi nasilje nad prosvetarima bilo tretirano kao na advokate i kažnjen i zatvorom. To bi značilo da za maltretiranje nastavnika učenici stariji od 16 godina mogu biti krivično odgovorni, dok za đake mlađe od 14 godina odgovornost će snositi roditelji!

18.05.2024

09:00

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija