• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.12.2023

09:21

Novak se ne plaši, kaže što niko ne sme! Rumunka grmi posle sramote

EPAIMAGES

Novak Đoković

Novak se ne plaši, kaže što niko ne sme! Rumunka grmi posle sramote

Podeli vest

Rumunska teniserka Andrea Prisakariu podržala je Novaka Đokovića, koji se razbesneo jer ATP za trenera godine nije proglasio Gorana Ivaniševića.

Veliko priznanje na kraju je pripalo Derenu Kejhilu i Simoneu Vangociju, trenerima Janika Sinera, što je naljutilo prvog tenisera sveta. Rumunska teniserka smatra da je naš teniser u pravu.

- Zato je on jedinstven. Način na koji se ne plaši da kaže očigledne činjenice. Način na koji komunicira sa nama, ljudima ljudi ga vole i podržavaju. Zbog toga je najbolji od najboljih. Jer on govori i radi stvari na koje se niko drugi ne bi usudio.  Mi svi znamo u stvarnosti ko je trener godine - rekla je Andrea.

 

Foto: printscreen

 

 

Novak je bio ljut jer je ove sezone ispisao istoriju, osvojio Australijan open, Rolan Garos i Ju-Es openu, godinu završio na prvom mestu, ali ništa od toga nije vredelo, Goran nije dobio nagradu. 

- Čestitam Darenu i Simoneu na odličnoj sezoni sa Janikom Sinerom. Gorane, mislim da bismo morali da osvojimo sva četiri Grend slema, kako bi ti možda, ali samo možda, bio u prilici da osvojiš nagradu za trenera godine. Završili godinu na prvom mestu, tri Grend slema i završnog Mastersa... i pisanje istorije ovog sporta nije dovoljno, moj dragi treneru - jasan je bio Nole u svojoj objavi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija