• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.12.2023

08:00

Ivanišević uopšte nije potreban Novaku? Francuz je dao odgovor!

REUTERS/Loren Elliott

Novak Đoković

Ivanišević uopšte nije potreban Novaku? Francuz je dao odgovor!

Podeli vest

Srpski as Novak Đoković odlepio je zbog nepravde i javno na svom Instagramu isprozivao Asocijaciju teniskih profesionalca (ATP) jer njegov trener Goran Ivanišević nije proglašen za najboljeg u 2023. godini.

Veliko priznanje na kraju je pripalo Derenu Kejhilu i Simoneu Vagnociju, trenerima Janika Sinera.

Nole im je čestitao, ali se i pitao šta je potrebno da osvoji da hrvatski stručnjak bude proglašen za najboljeg.

Sada se oglasio i Bastijan Fašon, popularni teniski influenser koji radi i za poznati "Tenis TV", Dejvis kup" i mnoge druge.

On je zapravo stao na stranu Novaka Đokovića i rekao da ga razume što je ljut, ali sa druge strane smatra da ljudi misle da takvim velikanima trener ni ne treba, te da bi bili najbolji i bez njih.

"Razumem Đokovićevu frustraciju što Ivanišević nije proglašen za trenera godine. Pretpostavljam da je to cena koju morate da platite kada ste postavili lestvicu tako visoko. Navijači automatski pretpostavljaju da vaš trener ima ograničen domet, što nije tačno. Ipak, Siner je drugi igrač u odnosu na pre godinu dana. Ne postoji tačan ili pogrešan odgovor ko je trebalo da dobije nagradu, ali je mit da trener nije toliko bitan kada su u pitanju najbolji na svetu. Bio sam iza scene sa Patrikom Muratoglouom i znam koliko je on bio važan za Serenin uspeh u kasnijoj fazi karijere", napisao je Fašon.

Za najboljeg trenera godine glasali su upravo treneri u anketi koju je sproveo ATP.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!
Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!

Nedelja zajedništva i sećanja u šabačkoj Ekonomsko-trgovinskoj školi "Stana Milanović" obeležena je na poseban način - otvaranjem Staninog sokačeta, koje će predstavljati ulaz u školu i novo poglavlje života svakog njenog učenika.

14.05.2024

17:19