• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2023

06:08

Neverovatna scena! Novak i Stefan slave po pljusku (VIDEO)

profimedia

Novak Đoković

Neverovatna scena! Novak i Stefan slave po pljusku (VIDEO)

Podeli vest

Novak Đoković je sa sinom Stefanom proslavi 24. grend slem titulu, četvrtu koju je osvojio na Ju -Es openu. Ni pljusak nije mogao da im pokvari raspoloženje.

Srpski teniser je  u tri seta savladao Danila Medvedeva, potvrdio još jednom da je najbolji ikada, a onda sa Stefanom po pljusku skakao od sreće.

Rekao je naš as posle pobede da mu ovaj trofej mnogo znači. Ne čudi, s obzirom da su ga nedavno svi otpisali, a ove godine je odigrao četiri grend slem finala i osvojio tri titule. Amerikanci su mu ostali dužni, jer mu nisu dali da igra u Njujorku prošle godine, a pre četiri godine su da diskvalifikovali jer je nenamerno udario lopticom linijskog sudiju. Sad je sve naplatio.

Pogledajte kao Nole slavi sa Stefanom.

 

 

 

Foto: Tanjug/AP

 

 


Pošto u Njujorku nije igrao prošle sezone, osvojio je  2000 poena nakon pobede i osvajanja trofeja, pa je opet prvi teniser sveta. Osim toga, Đoković je zaradio i čak 3 miliona američkih novčanica. Impresivno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bojkot opozicije propao! Idu na izbore sa onima koji ne idu na izbore! (VIDEO)
Izbori 2024

Bojkot opozicije propao! Idu na izbore sa onima koji ne idu na izbore! (VIDEO)

Jučerašnji dan u Narodnoj skupštini doneo je neke veleobrte na srpskoj političkoj sceni. Deo opozicije koji tobož bojkotuje izbore 2. juna, na čelu sa Draganom Đilasom i Milošem Jovanovićem, razotkriven je od strane Zorana Lutovca i Aleksandra Jovanovića Ćute, koji su im se javno zahvalili na tome što izlaze na izbore sa njima!

11.05.2024

18:59

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija