• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

20.04.2024

07:15

Jović ponizio protivnika! Srbin napravio potez za špice, Majami je u plej-ofu (FOTO/VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

Jović ponizio protivnika! Srbin napravio potez za špice, Majami je u plej-ofu (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Srpski košarkaš Nikola Jović plasirao se u plej-of NBA lige sa svojim Majamijem, a upravo njegov potez obeležio je meč protiv Čikaga.

Hit je slavio protiv Bulsa rezultatom 112:91 i zakazao duel sa Bostonom u plej-ofu.

Foto: AP/Photo

Istakao se atraktivnom blokadom, ali i asistencijom: Nikola Jović u duelu sa Nikolom Vučevićem

Naš reprezentativac je za skoro 27 minuta na terenu upisao pet poena, šest skokova i dve asistencije, ali ono što je zadivilo sve i što se neprestano deli po društvenim mrežama je i blokada za špice kojom je ponizio Kobija Vajta iz redova Bulsa, što možete pogledati u videu ispod.

Najefikasniji u redovima pobedničkog tima, koji je igrao bez zvezde Džimija Batlera, bio je Tajler Hiro sa 24 poena, deset skokova i devet asistencija, a Žaime Žakez ubacio je 21 poen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miami HEAT (@miamiheat)

Na drugoj strani istakao se Demar Derozan sa 22 poena, kao i Crnogorac Nikola Vučević sa 16 poena i 14 skokova.

Pored Majamija, protekle večeri u plej-of plasirao se i Nju Orleans pobedom nad Sakramentom rezultatom 105:98 i tako obezbedio okršaj sa Oklahomom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija