• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

01.04.2024

18:51

Jokić neka se spremi! Veliki rival se vraća, novo "krljanje" u najavi!

profimedia

NBA

Jokić neka se spremi! Veliki rival se vraća, novo "krljanje" u najavi!

Podeli vest

Nikola Jokić i Džoel Embid su veliki rivali na NBA terenima. Rivalitet je dostigao vrhunac prošle sezone kada je naturalizovani Amerikanac po mnogima nezasluženo stigao do MVP nagrade.

Ono što je dobro za sjajnog centra Filadelfije je da se uskoro vraća na teren, što je danas (ob)javio poznati NBA insajder Adrijan Vojnarovski.

Embid odstvuje sa terena još od 30. januara zbog povrede meniskusa koja ga je odvojila sa terena više od dva meseca.

Rođeni Kamerunac je počeo da trenira i već će ove nedelje da se vrati na parket. Postoji mogućnost da bude na duelu sa Oklahomom već u utorak noć.

Centar Siksersa prosečno po utakmici beležio 35,3 poena i 11,5 skokova po meču i nesumnjivo bio najbolji igrač lige.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Uspešno održana konferencija Lepota žene!
Moda i lepota

Uspešno održana konferencija Lepota žene!

Konferenciju "Lepota žene" drugu godinu za redom organizovala je agencija "Advertising Solutions", na čelu sa Natašom Vulin. Tokom celodnevnog programa, 21. maja, u prostoru Jugoslovenske kinoteke govorilo se o ženama kroz prizmu zdravlja, snage, pobede i lepote.

22.05.2024

16:37

Džet set

Srbija