• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2023

22:39

Jokić kupovao pivo u Bosni, prodavačica ga nije prepoznala! Hit priča nasmejala sve do suza (VIDEO)

printscreen Twitter

NBA

Jokić kupovao pivo u Bosni, prodavačica ga nije prepoznala! Hit priča nasmejala sve do suza (VIDEO)

Podeli vest

Akutelni šampion NBA lige Nikola Jokić trenutno je Goraždu, s primećen je kako u jednoj trgovini kupuje pivo.

 Jokić je nakon naporne i uspešne NBA sezone jedva čekao da se vrati u rodni Sombor i gleda konjičke trke, a nakon toga se zaputio u Italju, a njegova nova destinacija je Bosna i Hercegovina.

 i sluša Acu Pejovića, da bi potom otišao u Italiju. U međuvremenu, Jokić je primećen u Bosni i Hercegovini, preciznije u Goraždu gde je ušao u jednu prodavnicu!

Prema pisanju sarajevskog portala "Klix", Jokić je na proputovanju kroz Goražde svratio u prodavnicu kako bi kupio pivo i sok, a prodavačica na kasi ga nije prepoznala.

- Joj sine koliki si ti samo za košarke - kazala je prodavačica i izazvala opšti smeh.

 

 

Vlasnik marketa je marketa u kom je bio Jokić je dao izjavu za ovaj portal.

- Ja sam bio u gradu kad su me nazvali i rekli mi znaš li da nam je u marketu Nikola Jokić. Ovaj radnik me nazvao kaže da su Nikola i prijatelji stali da on prođe sa viljuškarom kako bi uradio posao, a poslije su ušli u market po piće i neke sitnice. Bili su ljubazni i raspoloženi. Ma niko nije mogao da veruje, ali dešava se. Dina, radnica na kasi nas je baš sve nasmejala. Mi smo naravno podelili snimke. Raja je oduševljena susretom, ali žao nam je što nismo imali priliku da malo i popričamo. Nikola, ali i svi drugi su uvek dobrodošli i u Goražde i kod nas - ispričao je za pomenuti portal on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Za napad na nastavnika do osam godina zatvora - Novi zakon o zaštiti prosvetnih radnika uskoro stupa na snagu!
Društvo

Za napad na nastavnika do osam godina zatvora - Novi zakon o zaštiti prosvetnih radnika uskoro stupa na snagu!

Posle niza napada na nastavnike u školama Vlada je prihvatila je zahtev prosvetnih radnika da se promeni Krivični zakonik kako bi nasilje nad prosvetarima bilo tretirano kao na advokate i kažnjen i zatvorom. To bi značilo da za maltretiranje nastavnika učenici stariji od 16 godina mogu biti krivično odgovorni, dok za đake mlađe od 14 godina odgovornost će snositi roditelji!

18.05.2024

09:00

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija